• Πολιτική

    Συνελήφθη ο ένας από τους επικίνδυνους κακοποιούς απέδρασαν από το Α.Τ. Αργυρούπολης

    Τσακαλώτος - Σταθάκης

    Τσακαλώτος – Σταθάκης


    Ένας εκ των τριών επικίνδυνων κακοποιών που απέδρασαν από το Α.Τ. Αργυρούπολης προ ημερών συνελήφθη σήμερα Σάββατο στη νοτιοανατολική Αττική. Η σύλληψη έγινε στις 5 τα ξημερώματα μετά από οργανωμένη επιχείρηση των ανδρών της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, με τη συμμετοχή ανδρών της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας και της ΟΠΚΕ.

    Ειδικότερα οι δυνάμεις ασφαλείας πραγματοποίησαν έφοδο σε δύο μονοκατοικίες στο Κίτσι Κορωπίου και έπιασαν τον 24χρονο Γκερτιάν Βρουσάι. Ο νεαρός είχε κρυφτεί σε ντουλάπα ενώ κατά την έφοδο δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

    Υπενθυμίζεται ότι οι κακοποιοί είχαν καταφέρει να αποδράσουν στις 6 τα ξημερώματα από το Τμήμα Τάξης της Αργυρούπολης, λιμάροντας τα κάγκελα και πηδώντας από ύψος περίπου δέκα μέτρων.

    Οι ίδιοι αδιαφορώντας για το γεγονός ότι είχαν συλληφθεί αρκετές φορές και μπαινόβγαιναν στα αστυνομικά τμήματα και τα εισαγγελικά γραφεία, πόσταραν ανενόχλητοι σε facebook και instagram, προφανώς στην προσπάθειά τους να προσελκύσουν το γυναικείο κοινό, αφού είχαν ιδιαίτερη αδυναμία στις ωραίες γυναίκες, στις οποίες, λένε οι πληροφορίες, δώριζαν μέρος από τη λεία, καθώς και ακριβά ρούχα και χρυσαφικά.

    Ένας εκ των καταζητουμένων έχει συλληφθεί στο παρελθόν για βιασμό, ενώ ένα μέλος έχει ξαναπιαστεί και για μεταφορά 120 κιλών χασίς.

    Οι τρεις Αλβανοί που απέδρασαν είναι ηλικίας 31 ετών (το αρχηγικό μέλος), 28 και 24. Ο τελευταίος συνελήφθη σήμερα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτοί είναι οι τρεις δραπέτες της Αργυρούπολης – Τα ακριβά αυτοκίνητα, τα σκάφη και οι γυναίκες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγρια επίθεση δέχθηκε χρυσή κληρονόμος – Της έσπασαν τα δάχτυλα!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πανελλαδικές 2018: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις



    ΣΧΟΛΙΑ