• Πολιτική

    Σήκωσε το γάντι η Συγγρού: Για τη διαπλοκή ας ρωτήσουν Φλαμπουράρη, Σταθάκη και Παππά!

    • NewsRoom


    Μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την έρευνα στο σπίτι του Χρήστου Σκλαβούνη, η Συγγρού δεν άργησε να απαντήσει στις κατηγορίες για διαπλοκή, φωτογραφίζοντας μάλιστα συγκεκριμένα κυβερνητικά στελέχη.

    «Για διαπλοκή, αδήλωτα εισοδήματα και ακίνητα, συμμετοχή σε εταιρείες που παίρνουν δημόσια έργα και offshore, ας ρωτήσει τον καναλάρχη – Υπουργό κ. Παππά, τους κ. Φλαμπουράρη και Σταθάκη και βέβαια το όργανό τους, την Αυγή», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κάνει λόγο για αθλιότητες στις οποίες καταφεύγει  ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς πλέον είναι “αντιμέτωπος με την οργή του κόσμου, που γιγαντώνεται από την ανελέητη φορολογική σφαγή και τις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις”.

    Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου όπου χαρακτήριζε τη ΝΔ κόμμα των offshore, της φοροδιαφυγής και της διαπλοκής, επικαλούμενη τις περιπτώσεις των κ.κ. Παπασταύρου, Χαρδούβελη και Σκλαβούνη.

    Στην ίδια ανακοίνωση, υπογραμμιζόταν επίσης ότι μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθέτησε τον κ. Σκλαβούνη στην ομάδα των  εμπειρογνωμόνων της ΝΔ, δίνοντάς του το χρίσμα του υπεύθυνου για τον τομέα ανάπτυξης.

    Σε χαμηλότερους τόνους ήταν η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη η οποία διαβεβαίωσε ότι όπως στις περιπτώσεις με τις λίστες Lagarde και Borjans, οι ελληνικές αρχές θα πράξουν τα δέοντα και στην υπόθεση της UBS, με ταχύτατες διαδικασίες έτσι ώστε να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον. Η ελληνική κυβέρνηση έχει αναλάβει την ευθύνη απέναντι στον ελληνικό λαό, να χτυπήσει αποφασιστικά τη διαφθορά και τη διαπλοκή σε αυτόν τον τόπο, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος και δεσμεύθηκε πως η ελληνική πολιτεία θα αξιοποιήσει όλους τους διαύλους επικοινωνίας καθώς και την τεχνογνωσία άλλων χωρών που έχουν πετύχει απτά αποτελέσματα στη μάχη απέναντι στην αυθαιρεσία των τραπεζικών ιδρυμάτων καθώς και αυτήν των επιφανών πελατών τους που επιλέγουν να φοροδιαφεύγουν.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/praxikopima-isos-na-min-teliose-psachnoun-14-plia-tou-tourkikou-stolou-erchonte-ellada/62303



    ΣΧΟΛΙΑ