• What's happening

    Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη και Γεννηματά σε Τσίπρα για ΔΟΛ – Καμία… απάντηση από τον πρωθυπουργό (video)

    • NewsRoom


    Τα… άκουσε για τα καλά ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα στη Βουλή για τις εξελίξεις στον ΔΟΛ, στην προ ημερήσιας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών διεξάγεται σήμερα στη βουλή για το Αγροτικό. Κυριάκος Μητσοτάκης και Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσαν μύδρους, με τον πρωθυπουργό να παραμένει… απαθής!

    Ειδικότερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκίνησε την ομιλία του με ιδιαίτερη αναφορά στην απόφαση του ΔΟΛ να δώσει τα “κλειδιά” στον Βασίλη Μουλόπουλο λέγοντας πως η κυβέρνηση τσίπρα εξελίχθηκε στην πιο πιο αποτυχημένη, αδίστακτη και αυταρχική κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση: «Εδώ και μήνες προσπαθείτε να ελέγξετε τα ΜΜΕ. Με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις. Διαβάσατε την απόφαση του ΣτΕ; Ο νόμος Παππά κρίθηκε αντισυνταγματικός. Πήγατε να ρίξετε μαύρο στα κανάλια και ο κόσμος ξεσηκώθηκε εναντίον σας. Τώρα το κάνετε με τους εκδότες. Κάποιοι συμβιβάστηκαν και έκαναν τις εφημερίδες τους γραφεία τύπου της κυβέρνησης. Με δικαστικές εκκρεμότητες επιχειρείτε να πάρετε τον έλεγχο του ΔΟΛ. Βάζοντας τον πρώην βουλευτή σας Μουλόπουλο και μην μας πείτε πως ήταν δίκη του πρωτοβουλία. Πρώην βουλευτής σας ήταν και μέχρι χθες πρόεδρος του ΔΣ της Αυγής. Αυτό τον άνθρωπο είχατε να υποδείξετε ως πρόεδρο του ΕΣΡ! Πλέον το έχουν καταλάβει όλοι. Η κυβέρνησή σας δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό. Είστε επικίνδυνοι για την χώρα και την δημοκρατική ομαλότητα. Πάρτε το χαμπάρι ο πλουραλισμός είναι ισχυρότερος από εσάς. Θα μας βρείτε απέναντι».

    https://www.youtube.com/watch?v=k4T2vevoj8c

    Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά: «Τώρα επιχειρείτε να φτιάξετε το ΣΥΡΙΖΑ news. Αφού δεν καταφέρατε να τον επιβάλετε στο ΕΣΡ τώρα προσπαθείτε να επιβάλετε τον κ. Μουλόπουλο στον ΔΟΛ», είπε, προσθέτοντας ότι «ένα υπερχρεωμένο μέσο γίνεται υποχείριο της κυβέρνησης» είπε μεταξύ άλλων.

    https://youtu.be/MWuLvP6nVRs



    ΣΧΟΛΙΑ