• Πολιτική

    «Σεσημασμένος» ο άνδρας που έπεσε στη θάλασσα από το «Blue Star Naxos»

    • NewsRoom


    Εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του επιβάτη, περίπου 60 ετών, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του το βράδυ της Τρίτης, πηδώντας στη θάλασσα από το «Blue Star Naxos».  Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τοπικού site cyclades24.gr, έπειτα από έρευνες του Λιμεναρχείου Σύρου και της Αστυνομίας, τα στοιχεία του αυτόχειρα εξακριβώθηκαν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν άντρα σεσημασμένο, όπως διαπιστώθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

    Η διαδικασία ταυτοποίησης υπήρξε ιδιαιτέρως περίπλοκη για τις Αρχές, καθώς ο αυτόχειρας δεν είχε σχέση με τα νησιά των Κυκλάδων, γι’αυτό και κάτω από ποιες συνθήκες και για ποιους λόγους βρέθηκε στο Blue Star Naxos για το τελευταίο του ταξίδι, παραμένει αδιευκρίνιστο.

    Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, οι έρευνες αποκάλυψαν ότι ο 60χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, οι οποίες των αναζητούσαν. Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα των ερευνών, η δράση του επικεντρωνόταν σε περιοχές της Αττικής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άγνωστη η ταυτότητα του αυτόχειρα που πήδηξε από το Blue Star Naxos – Δεν τον αναζήτησε κανείς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτυρία-σοκ για τη «βουτιά θανάτου» του επιβάτη από το Blue Star Naxos

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νεκρός εντοπίστηκε ο επιβάτης του Blue Star Naxos που έπεσε στη θάλασσα (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ