• Κοινωνία

    Φυλακές Κορυδαλλού: Νεκρός ο δολοφόνος της 53χρονης Μαρίνας

    • NewsRoom


    Ένας άντρας περίπου 60 ετών ο οποίος πριν από 1,5 χρόνο περίπου είχε δολοφονήσει με δεκάδες μαχαιριές την πρώην νύφη του στην Κρήτη είναι ο κρατούμενος που βρέθηκε νεκρός πιθανότατα μετά από αυτοκτονία στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.

    Ο κρατούμενος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε ήδη πάρει εξιτήριο από το Ψυχιατρείο αλλά η μεταγωγή του δεν είχε γίνει λόγω των εκλογών.

    Μάλιστα, το αμέσως επόμενο διάστημα ο 60χρονος  επρόκειτο να δικαστεί για το έγκλημα που διέπραξε.

    Το χρονικό της δολοφονίας 

    Όλα συνέβησαν στις 7 το πρωί της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου 2018, όταν η άτυχη γυναίκα πήγε στην καφετέρια που διατηρούσε η κόρη της στα Δειλινά Ηρακλείου. Ο 60 χρονος περίμενε την 53χρονη συγγενή του εξ αγχιστείας να μεταβεί στην καφετέρια όπου και εργαζόταν στα Δειλινά, στη διασταύρωση των οδών Στρυμώνος και Παύλου Μελά. Μόλις η γυναίκα έφτασε στην επιχείρηση, ο 60χρονος εμφανίστηκε μπροστά της και άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα.

    Ο καυγάς πήρε γρήγορα διαστάσεις και συνεχίστηκε ακόμη και όταν το θύμα εισήλθε στο εσωτερικό της επιχείρησης. Τα πνεύματα οξύνθηκαν μεταξύ τους, όταν ξαφνικά ο κατ’ ομολογία δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε την 53χρονη στην κοιλιακή χώρα, τα χέρια και τον λαιμό. Τα δεκάδες χτυπήματα με το μαχαίρι του δράστη αποδείχθηκαν θανατηφόρα.

    Η γυναίκα σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτη, ενώ ο δράστης επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του και εξαφανίστηκε. Στο σημείο του φονικού έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομικοί που άρχισαν αμέσως να αναζητούν τον υπαίτιο του φονικού.

    Δυστυχώς όμως, η παρέμβαση των διασωστών δεν ήταν σωτήρια για την άτυχη γυναίκα, η οποία έσβησε από την ακατάσχετη αιμορραγία.

    Η άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη ήταν μητέρα της Ελληνίδας Ms Transcontinental Intermatonal 2017 Κωνσταντίνας Παγάνη, και αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα με τον 60χρονο ο οποίος φιλοξενούνταν για ανθρωπιστικούς λόγους στο σπίτι της μιας κόρης της 53χρονης.

    Ήταν πρώην σύζυγος του αδερφού του δράστη ο οποίος ήταν γνωστός κακοποιός και στο παρελθόν το όνομα του έχει εμπλακεί σε τρανταχτές υποθέσεις.

    Είχε τρία παιδιά, ενώ η κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της Ms Transcontinental Intermatonal 2017.



    ΣΧΟΛΙΑ