Ένας άντρας περίπου 60 ετών ο οποίος πριν από 1,5 χρόνο περίπου είχε δολοφονήσει με δεκάδες μαχαιριές την πρώην νύφη του στην Κρήτη είναι ο κρατούμενος που βρέθηκε νεκρός πιθανότατα μετά από αυτοκτονία στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.
Ο κρατούμενος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε ήδη πάρει εξιτήριο από το Ψυχιατρείο αλλά η μεταγωγή του δεν είχε γίνει λόγω των εκλογών.
Μάλιστα, το αμέσως επόμενο διάστημα ο 60χρονος επρόκειτο να δικαστεί για το έγκλημα που διέπραξε.
Το χρονικό της δολοφονίας
Όλα συνέβησαν στις 7 το πρωί της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου 2018, όταν η άτυχη γυναίκα πήγε στην καφετέρια που διατηρούσε η κόρη της στα Δειλινά Ηρακλείου. Ο 60 χρονος περίμενε την 53χρονη συγγενή του εξ αγχιστείας να μεταβεί στην καφετέρια όπου και εργαζόταν στα Δειλινά, στη διασταύρωση των οδών Στρυμώνος και Παύλου Μελά. Μόλις η γυναίκα έφτασε στην επιχείρηση, ο 60χρονος εμφανίστηκε μπροστά της και άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα.
Ο καυγάς πήρε γρήγορα διαστάσεις και συνεχίστηκε ακόμη και όταν το θύμα εισήλθε στο εσωτερικό της επιχείρησης. Τα πνεύματα οξύνθηκαν μεταξύ τους, όταν ξαφνικά ο κατ’ ομολογία δράστης έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε την 53χρονη στην κοιλιακή χώρα, τα χέρια και τον λαιμό. Τα δεκάδες χτυπήματα με το μαχαίρι του δράστη αποδείχθηκαν θανατηφόρα.
Η γυναίκα σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτη, ενώ ο δράστης επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του και εξαφανίστηκε. Στο σημείο του φονικού έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομικοί που άρχισαν αμέσως να αναζητούν τον υπαίτιο του φονικού.
Δυστυχώς όμως, η παρέμβαση των διασωστών δεν ήταν σωτήρια για την άτυχη γυναίκα, η οποία έσβησε από την ακατάσχετη αιμορραγία.
Η άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη ήταν μητέρα της Ελληνίδας Ms Transcontinental Intermatonal 2017 Κωνσταντίνας Παγάνη, και αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα με τον 60χρονο ο οποίος φιλοξενούνταν για ανθρωπιστικούς λόγους στο σπίτι της μιας κόρης της 53χρονης.
Ήταν πρώην σύζυγος του αδερφού του δράστη ο οποίος ήταν γνωστός κακοποιός και στο παρελθόν το όνομα του έχει εμπλακεί σε τρανταχτές υποθέσεις.
Είχε τρία παιδιά, ενώ η κόρη της Κωνσταντίνα Παγάνη είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της Ms Transcontinental Intermatonal 2017.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Θα ανοίξει ξανά το συνοριακό πέρασμα της Ράφα στη Γάζα
- Τέσσερις συλλήψεις για οπαδική βία μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στον Άγιο Δημήτριο – Βρέθηκαν σιδηρογροθιά, φυσίγγια και 300.000 ευρώ μετά από έρευνες σε σπίτια
- Το Ισραήλ σχεδιάζει να συνεχίσει τον πόλεμο κατά του Ιράν για ακόμα τρεις εβδομάδες
- Νέα πτήση επαναπατρισμού Αθήνα-Ντουμπάι από το ΥΠΕΞ για κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες τους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.