• Top Stories

    Σε τροχιά εκλογικής συνεργασίας Πάνος Καμμένος και Τάκης Μπαλτάκος

    • NewsRoom
    baltakos_kammenos μπαλτάκος καμμένος


    Συνάντηση με τον Τάκη Μπαλτάκο, που μαζί με τον Δημήτρη Καμμένο έχουν δημιουργήσει την «Δύναμη Ελληνισμού», είχε το μεσημέρι ο Πάνος Καμμένος. Ο κ. Μπαλτάκος και ο Πάνος Καμμένος επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται σε διάλογο για εκλογική συνεργασία.

    «Έχουμε στενή σχέση και κοινούς προβληματισμούς με τον κ. Μπαλτάκο. Η υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών μας οδηγεί να πούμε ότι συμπολίτευση και ΝΔ παραδίδουν το όνομα ‘Μακεδονία’ στην γειτονική χώρα. Εμείς είμαστε αντίθετοι, όπως αντίθετη είναι και μεγάλη μερίδα της κεντροδεξιάς. Με τον κ. Μπαλτάκο μοιραστήκαμε προβληματισμούς και έχουμε ανοίξει διάλογο για συνεργασία που μπορεί να οδηγήσει σε κοινή προσπάθεια στο μέλλον. Μιλάμε για εκλογική συνεργασία» είπε ο κ. Καμμένος.

    Από την πλευρά του ο κ. Μπαλτάκος δήλωσε πως «η Ελλάδα χρειάζεται ένα κόμμα καθαρά Δεξιό. Όπως είναι οι γκολικοί στην Γαλλία κλπ. Λείπει ένα τέτοιο κόμμα από την Ελλάδα». Στην ερώτηση αν θα απευθύνουν κάλεσμα και σε άλλους σχηματισμούς ή προσωπικότητες του χώρου είπε ότι «υπάρχουν 45 πρώην υπουργοί της ΝΔ εκτός Βουλής και περισσότεροι βουλευτές. Θα απευθύνουμε κάλεσμα και όσοι δεν φιλοξενηθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ θα δούμε αν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας, με στόχο την δημιουργία ενός ευρύτατου δεξιού μετώπου».

    Επανερχόμενος ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «οι θέσεις μας είναι γνωστές θα υπάρξει σεβασμός».

    Εν τω μεταξύ, ο κ. Καμμένος εξέφρασε την πρόθεσή του να ψηφίσει την πρόταση μομφής που ενδεχομένως καταθέσει η Νέα Δημοκρατία, με την προϋπόθεση ότι αυτή θα αφορά την Συμφωνία των Πρεσπών. «Ισχύουν οι προϋποθέσεις που έχουμε θέσει. Να υπογράψουμε με τον κ. Μητσοτάκη κοινή πρόταση μομφής αρκεί να δεσμευτεί ότι δεν δέχεται την εκχώρηση του όρου «Μακεδονία». Αν δεν γίνει αυτό και η ΝΔ καταθέσει πρόταση μομφής μόνο για την Συμφωνία των Πρεσπών είναι αυτονόητο ότι θα την στηρίξουμε καθώς θέλουμε την ακύρωσή της» είπε χαρακτηριστικά συνομιλώντας με δημοσιογράφους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα δεξιά της ΝΔ Δ.Καμμένος και Π.Μπαλτάκος ιδρύουν νέο κόμμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το φαρμακερό tweet του Πάνου Καμμένου για το νέο κόμμα Δ.Καμμένου-Π.Μπαλτάκου



    ΣΧΟΛΙΑ