• Πολιτική

    Σαρωτική νίκη Μώραλη στον Πειραιά – Βαγγέλης Μαρινάκης: Οι Πειραιώτες θα έχουν μια καλύτερη ζωή

    • NewsRoom

    Γ. Μώραλης


    Σαρωτική νίκη κατάφερε ο Γιάννης Μώραλης στο δήμο Πειραιά, καθώς τα πρώτα αποτελέσματα του δίνουν ποσοστό 69,73%.

    Στη δεύτερη θέση, με 13,72%, βρίσκεται ο Γιώργος Γαβρίλης, και ακολουθούν με 11,82% ο Νίκος Αμπατιέλος, ο Θανάσης Διαβολάκης με 2,42% και με 1,96% ο Κ. Νιζάμης.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενσωμάτωση είναι σε χαμηλό επίπεδο, σχεδόν στο 15%, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει και ο Γιάννης Μώραλης θα συνεχίσει να είναι ο πρώτος πολίτης του δήμου Πειραιά.

    Βαγγέλης Μαρινάκης: Οι Πειραιώτες θα έχουν μια καλύτερη ζωή

    Δηλώσεις έξω από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» έκανε αργά το απόγευμα της Κυριακής ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά και τη διαφαινόμενη επανεκλογή του Γιάννη Μώραλη στη δημαρχία της πόλης.

    Από τα αποτελέσματα που έχουμε μέχρι τώρα μιλάμε για μία μεγάλη νίκη του «Πειραιά Νικητή». Παρά τη μεγάλη αποχή που είχαμε, για το οποίο δεν μπορεί κανείς να είναι ευχαριστημένος όταν βλέπει τέτοια μεγάλη αποχή από τον κόσμο, εμείς είμαστε χαρούμενοι που ο «Πειραιάς Νικητής» για ακόμα μία φορά ότι ο Γιάννης Μώραλης και ο συνδυασμός μας σήμερα θα κερδίσει με μία μεγάλη διαφορά από την πρώτη Κυριακή» δήλωσε εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο.

    Δείτε πώς διαμορφώνονται οι χάρτες των αποτελεσμάτων για δήμους και περιφέρειες

    «Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα ολοκληρωθούν πολύ σημαντικά έργα για τον Πειραιά και οι Πειραιώτες θα έχουν μία καλύτερη ζωή και τα παιδιά του Πειραιά, όπως έχουμε πει επανειλημμένες φορές στο παρελθόν, θα έχουν μία καλύτερη ζωή».

    Σημειώνεται ότι ο συνιδρυτής του νικηφόρου συνδυασμού Βαγγέλης Μαρινάκης, αν και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος δεν έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα.

    Διαβάστε επίσης:

    Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Μεγάλη νικήτρια η…«αποχή» – Τι ποσοστό δεν προσήλθε στην κάλπη

    Οι δήμαρχοι που εξασφαλίζουν τη νίκη από τον α’ γύρο – Ποιος κάνει ο 6ο σερί

    Νίκη Φωτηρόπουλου στο Παλαιό Φάληρο



    ΣΧΟΛΙΑ