• Πολιτική

    Ραγδαίες εξελίξεις στο Σκοπιανό: Στον ΠτΔ απόψε Τσίπρας-Αύριο η ενημέρωση των αρχηγών

    • NewsRoom


    Με ραγδαίους ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στο θέμα του Σκοπιανού με τον Αλέξη Τσίπρα αμέσως μετά την επιστροφή του στην Αθήνα να πραγματοποιεί έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου μαζί με τον Νίκο Κοτζιά. Στο Μαξίμου ενημερώνονται οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού και το κυβερνητικό επιτελείο για τις επαφές και τις εξελίξεις που δρομολογούνται. Το πρωί ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και με τον υπουργό ‘Αμυνας Πάνο Καμμένο και τον ενημέρωσε για το ταξίδι του στο Νταβός και τις εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας αλλά και εκείνο του ονοματολογικού της ΠΓΔΜ.

    Στις 3 το μεσημέρι o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συγκαλεί στο Μέγαρο Μαξίμου, «μίνι» Υπουργικό Συμβούλιο με τη συμμετοχή του συνόλου της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών, προκειμένου να συζητηθούν τα αποτελέσματα των επαφών στο Νταβός.

    O πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο στις 6.30 το απόγευμα, προκειμένου να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα, ενώ αύριο θα ενημερώσει κατ’ ιδίαν στο Μέγαρο Μαξίμου τους πολιτικούς αρχηγούς.

    Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης

    Η πρώτη αντίδραση συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα λάβει μέρος στον κύκλο επαφών του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό αλλά τελικώς η αξιωματική αντιπολίτευση μετέβαλε τη στάση της.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα προσέλθει στην αυριανή συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και ακολούθως θα αναχωρήσει για το προγραμματισμένο ταξίδι του στα Αραβικά Εμιράτα.

    Στη ΝΔ τονίζουν ότι ισχύει η πρώτη αντίδραση πως «είναι αργά για ουσιαστική ενημέρωση».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημοσκόπηση Public Issue: 15,5 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το comeback του Γιάνη Βαρουφάκη: Ιδρύει το δικό του πολιτικό κόμμα!

     



    ΣΧΟΛΙΑ