• Πολιτική

    Προεκλογικό πυροτέχνημα Σπίρτζη με τα διόδια της Αττικής Οδού

    Προσβλητική προσπάθεια Σπίρτζη να εκμεταλλευθεί τη γυναικοκτονία στη Ρόδο-Θύελλα αντιδράσεων

    Χρήστος Σπίρτζης


    Σε μια προεκλογική κίνηση, με την οποία παγώνει μέχρι τις εκλογές την προγραμματισμένη αύξηση των διοδίων της Αττική Οδού από 1ης Ιουνίου προχώρησε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. 

    Ο υποψήφιος βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική κατέθεσε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, σύμφωνα με την οποία αναστέλλεται προσωρινά η αύξηση στα διόδια της Αττικής Οδού Α.Ε. μέχρι την ολοκλήρωση του ελέγχου των οικονομικών παραμέτρων της σύμβασης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Το υπουργείο υποδομών μιλά για «προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος και η υπηρέτηση των συμφερόντων των φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών» ενώ επιτίθεται στην εταιρεία, διαμαρτυρόμενο για τον χρόνο που επιλέχθηκε να προχωρήσει στην αύξηση, λίγο πριν τις εκλογές.

    Στην ίδια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου το υπουργείο προχωρά και στην απαλλαγή των μετακινούμενων εκλογέων από την καταβολή διοδίων από τους μετωπικούς σταθμούς  των αυτοκινητοδρόμων, από την δωδεκάτη πρωινή (12.00 π.μ.) της 6ης Ιουλίου μέχρι την ογδόη πρωινή (8.00 π.μ.) της 8ης Ιουλίου 2019.



    ΣΧΟΛΙΑ