• Predator

    Ο ενωτικός Γιάννης Μπρατάκος, η αλαζονική Σπυράκη, ο Τολστόι και το κλάσμα, το μυστικό του Μηταράκη και η φιλία του Μητσοτάκη με τον Λιβανό

    • The Predator
    Φωτογραφία της παραπολιτικής στήλης The Predator


    Νέα «απόβαση» στη Μακεδονία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

    Νέες περιοδείες στη Βόρειο Ελλάδα προετοιμάζει (αν συνεχίσει να ισχύει ο σχεδιασμός με εκλογικό ορίζοντα την Άνοιξη) ο Πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια να διευρύνει τα ποσοστά της ΝΔ και να συσπειρώσει το κομματικό ακροατήριο.

    Η προσοχή στρέφεται κυρίως στην Α Θεσσαλονίκης και σε Φλώρινα, Καστοριά και Κοζάνη, περιοχές όπου καταγράφονται διαρροές … προς τα δεξιά.

    Αντίθετα με τις Σέρρες και την Β Θεσσαλονίκης όπου τα «γαλάζια κάστρα» καλά κρατούν.

    Αύριο, αναμένεται ότι θα βρεθεί στην Βεργίνα για να εγκαινιάσει το Πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών.

    Και την Τετάρτη συγκαλεί το τελευταίο Υπουργικό της χρονιάς.

    Θεωρητικά για τον προγραμματισμό του νομοθετικού έργου της επόμενης χρονιάς.

    Πλην όμως….

    Ο ενωτικός Γιάννης Μπρατάκος

    Συνεχίζει τις συναντήσεις του με μέλη της κυβέρνησης αλλά και βουλευτές της ΝΔ ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Γ. Μπρατάκος, αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο του Μεγάρου Μαξίμου με την κοινοβουλευτική ομάδα.

    Εκτός από τον «σφυγμό» του κόμματος, ο εξ απορρήτων του Κ. Μητσοτάκη πιάνει και τον παλμό της κοινωνίας, ενόψει εκλογών.

    Εξάλλου, μαζί με τον Θ. Νέζη και τον Π. Μαρινάκη, είναι υπεύθυνος για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Δουλειά που θέλει πολύ «ψάξιμο» με όλα αυτά που γίνονται.

    Με τη διπλή ιδιότητα του «Chief of Staff» του κυβερνητικού κέντρου και του γενικού διευθυντή της ΝΔ, ο κ. Μπρατάκος συνάντησε τις προάλλες και πρόσωπα με ιδιαίτερη σημειολογία για το παρελθόν (κυρίως) και το παρόν του κόμματος. Όπως η Φ.Π.Πετραλιά, ο Αντ. Σγαρδέλης, ο Θ. Μπεχράκης, ο Κ. Τσιμάρας, ο Θ. Καλαντζής, ο Δ. Μαραβέλιας.

    Κομμάτια δηλαδή από το σύνολο των απόψεων που τις τελευταίες δεκαετίες εκφράστηκαν στο κόμμα, με εμπειρία που μόνο χρήσιμη μπορεί να φανεί στο δρόμο προς τις κάλπες.

    Λέγεται δε ότι ο κρίσιμος «πρωινός καφές» της Παρασκευής όπου ελήφθησαν οι αποφάσεις για την Σπυράκη, έλαβε χώρα υπό την εποπτεία του κ. Μπρατάκου- με τον οποίο από την πρώτη στιγμή είχε επικοινωνήσει ο Κ. Μητσοτάκης, ζητώντας ενημέρωση- καθώς ο Πρωθυπουργός ήθελε να πάρει μια ανάσα μετά από τη Σύνοδο Κορυφής.

    Εξάλλου, τις εντολές τις είχε δώσει…

    Μαρίας Σπυράκη: Δήθεν δεν είχε ιδέα…

    Μαθαίνουμε ότι η κ. Μαρία Σπυράκη αρνήθηκε ευγενικά να δώσει συνέντευξη στο mononews και στον συνάδελφο που την κάλεσε στο κινητό της, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου (μέρα που βρήκε κι αυτός), λέγοντας ότι δεν έχει να πει τίποτε για την υπόθεση Καϊλή και τα όσα ακούγονται περί το Ευρωκοινοβούλιο.

    Λίγες ώρες αργότερα, «έσκασε» το θέμα με τον συνεργάτη της κι εκείνη αναγκαζόταν, πλέον, να πάρει «σβάρνα» τα κανάλια για να εξηγήσει τα ανεξήγητα.

    Μαθαίνουμε ωστόσο, ότι οι απανωτές τηλεοπτικές εμφανίσεις της ξαφνικά «λαλίστατης Μαρίας», ενόχλησαν δεόντως τα κεντρικά γραφεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Και ότι άλλος ήταν ο επικοινωνιακός χειρισμός που είχε συμφωνηθεί.  Ισχύει;

    Πάντως, η αλαζονική και με banale συμπεριφορά πρώην δημοσιογράφος δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εκλογές, όσο διαρκεί η απόφαση της αναστολής της κομματικής ιδιότητας, δηλαδή για τους επόμενους πολλούς μήνες.

    Κι αυτό, είναι βέβαιον ότι ισχύει.

    Οπως ειπε ο Τολστοι , “άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστής  διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν.”

    Γιατί ο Σπήλιος Λιβανός στον προϋπολογισμό μίλησε για… τον Κασιδιάρη;

    Σε κάποιους «ξένισε». Αλλά, οι γνωρίζοντες διείδαν «κώδωνα κινδύνου».

    Οι πιο «ψαγμένοι» προάγγελο νομοθετικής πρωτοβουλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον οποίο ο Αιτωλοακαρνάνας βουλευτής συνδέεται με στενή φιλία δεκαετιών.

    Μιλώ για την αποστροφή του πρώην Υπουργού Σπήλιου Λιβανού στην ομιλία του για τον κρατικό προϋπολογισμό.

    «Μην επαναπαύεστε. Η διάλυση και φυλάκιση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, από το πολιτικό δίδυμο Σαμαρά – Δένδια, δεν σημαίνει ότι τα άκρα δεν μπορούν να ξαναγεννηθούν, όταν εμείς εδώ, μέσα στο κοινοβούλιο ανοίγουμε διάπλατα τις πόρτες του λαϊκισμού, με τις ισοπεδωτικές προσεγγίσεις του μηδενισμού και της απαξίας», υπογράμμισε ο κ. Λιβανός, εκτιμώντας ότι «ο κίνδυνος που ελλοχεύει είναι προφανής».

    Κάποιοι στα βουλευτικά έδρανα (αλληλο)κοιτάχτηκαν.

    Ελπίζω κάνοντας την αυτοκριτική τους για το «babysitting» στο «αυγό του φιδιού».

    Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα θα διαβάζουν (όλες) τις δημοσκοπήσεις που φέρουν το κόμμα του έγκλειστου Κασιδιάρη στις παρυφές του 3%, άρα στο κατώφλι της Βουλής.

    Κι αυτά πριν από το «Κατάρ Γκέϊτ» και την υπόθεση Σπυράκη….

    Μήπως ήρθε η ώρα να ανακοινωθεί η από καιρό προετοιμαζόμενη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης που απαγορεύει σε καταδικασθέντες για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση να είναι μέλη του Κοινοβουλίου;

    Την Τρίτη «κληρώνει» για τις Κορβέτες

    Στη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την περαιτέρω ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού και με κορβέτες.

    Όπως σας έχει ήδη πληροφορήσει ο Predator από την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, το προβάδισμα έχουν οι Γάλλοι και οι Ιταλοί, δια των Naval Group και Fincantieri αντιστοίχως.

    Τις τελευταίες ώρες, λένε στη στήλη γνώστες τα του φακέλου, ενισχύεται ακόμα περισσότερο η Ρώμη, εξαιτίας δύο παραμέτρων.

    Παράμετρος πρώτη: Στην πρότασή τους οι Ιταλοί έχουν συμπεριλάβει κι ένα επενδυτικό πακέτο για τα ελληνικά ναυπηγεία (Ελευσίνας) άρα για δουλειές και τεχνογνωσία σε έναν κρίσιμο τομέα για την ελληνική οικονομία (και την κοινωνία θα πρόσθετα), πολλώ μάλλον στη συγκεκριμένη συγκυρία και ενόψει εκλογών.

    Παράμετρος δεύτερη: Η Λιβύη, η Ανατολική Μεσόγειος, οι ΑΟΖ και τα κοιτάσματα, με τον επιπλέον αστερίσκο που ακούει στο όνομα «στρατιωτική συνεργασία Ιταλίας- Τουρκίας».

    Καταλαβαίνετε τι εννοώ…

    Πρέπει να το κατάλαβε και η νέα Ιταλίδα Πρωθυπουργός Μελόνι, με την οποία έσπευσε να συνομιλήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τηλεφωνικώς σε πρώτη φάση και σε τετ α τετ στις Βρυξέλλες ακολούθως.

    Όλα αυτά, επ ουδενί σημαίνουν ότι οι Γάλλοι -ενδυναμωμένοι και από την πορεία στο Μουντιάλ- το βάζουν κάτω.

    (Αντι)Προτείνουν θυγατρική της Naval Group στην Ελλάδα, από το 2023, για την «ενίσχυση των αναπτυσσόμενων δραστηριοτήτων με τους Έλληνες εταίρους».

    Το «ψιθύρισε», μαθαίνουμε, και ο Γάλλος Πρέσβης στο πρόσφατο τετ α τετ με κορυφαίο μέλος της Κυβέρνησης.

     

    Και ο Κικίλιας στη «μάχη» των προεκλογικών συγκεντρώσεων

    Μετά από τον Νίκο Δένδια και τον Τ. Θεοδωρικάκο, οι οποίοι, στην κούρσα για τον σταυρό στον Νότιο Τομέα, πραγματοποιήσαν ήδη συγκεντρώσεις πολιτικών φίλων με σαφές προεκλογικό χαρακτήρα- στις οποίες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην μαζική προσέλευση κόσμου αποτυπώθηκε και η διαφορά υπέρ του πρώτου που καταγράφεται και σε όλες τις δημοσκοπήσεις- την Τρίτη είναι η σειρά του Β,Κικίλια.

    Ο «ψηλός», σε μια έξυπνη κίνηση, οργανώνει εκδήλωση στον Ελληνικό Κόσμο με αφορμή την «επιστροφή του ελληνικού τουρισμού», στην οποία το «παρών» αναμένεται ότι θα δώσει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Έτσι κερδίζονται οι πρωτιές.

    Ο διαστημικός Κυριάκος Πιερρακάκης…

    Την ίδια ώρα, ο «δυναμικός» ανταγωνιστής του Υπουργού Τουρισμού, και με αξιώσεις για την πρωτιά στον λεγόμενο «πρώτο σταυρό» της Α Αθήνας, Κυριάκος Πιερρακάκης, εκτός από την φηφιακή καθημερινότητα των πολιτών (πολύτιμο asset στα χέρια Μητσοτάκη) ασχολείται και… με το Διάστημα.

    Στο Παρίσι, όπου βρέθηκε για το Ελληνογαλλικό Φόρουμ, επισκέφθηκε και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος, όπου μεταξύ άλλων, προωθείται το κέντρο εκπαίδευσης στην Αθήνα και …οι μικροδορυφόροι, με συμμετοχή και της Ελλάδας.

    Τι θυμήθηκα τώρα.

    Τον αλήστου μνήμης Νίκο Παππά του ΣΥΡΙΖΑ, το σχετικό project, την «φιέστα» με τη ΝΑΣΑ, την πυρκαγιά στο Μάτι…

    .. και ο ιπτάμενος Δένδιας

    Συνεχίζει να «γράφει» στο κοντέρ των επισκέψεων στο εξωτερικό ο κ. Νίκος Δένδιας, παρά το γεγονός ότι αισίως, έχει ήδη φτάσει το ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα (ναι, καλά διαβάσατε, δεν πρόκειται περί λάθους), όντας ο πρώτος Υπουργός στην ιστορία του σύγχρονου Ελληνικού κράτους, με διαφορά από τον δεύτερο, που τα καταφέρνει.

    Παρόλα αυτά, ο «miles and bonus» Κερκυραίος (όπως πιστοποιούν όλες οι δημοσκοπήσεις αλλά και η αδιαφιλονίκητη πρωτιά στη δημοφιλία των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου), συνεχίζει ακάθεκτος.

    Έτσι, όπως μαθαίνει ο Predator, αύριο ο κ. Δένδιας «πετάει» για Βελιγράδι, μεθαύριο για Πρίστινα, την επομένη για Τίρανα (νέες επαφές, ακόμα και με τον Ε. Ράμα, μέσα σε λίγες μέρες, με πρόδηλη την κινητικότητα και περί την υπογραφή Συνυποσχετικού για την από κοινού προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο για την επίλυση της διαφοράς για τις θαλάσσιες ζώνες) και την Πέμπτη αναμένεται ότι θα βρεθεί εκ νέου στο Αμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, με τα οποία έχουμε υπογράψει Στρατηγική Συμφωνία.

    Με αυτά και με τα άλλα, ο επικεφαλής της διπλωματίας θα καταρρίψει και το …ατομικό ρεκόρ στα τεστ για τον covid-19, αγγίζοντας τα…600.

    Όπλο στα χέρια του Κ. Μητσοτάκη οι επιτυχίες Μηταράκη

    Σε βασικό «όπλο» στα χέρια του Πρωθυπουργού, ενόψει των εκλογών, εξελίσσονται τα αποτελέσματα της πολιτικής του κ. Νότη Μηταράκη στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

    Το έμπρακτο αποτύπωμα της πολύμηνης και σχετικά αθόρυβης προσπάθειας του βουλευτή Χίου, στο «ναρκοπέδιο» του μεταναστευτικού, μιλά από μόνο του

    Από τους 90 χιλιάδες διαμένοντες σε 121 δομές (και τι δομές, λέγε με Μόρια) ανά τη χώρα, φτάσαμε …στους 15 χιλιάδες σε μόλις 33 δομές.

    Το βασικό, κατά την άποψη της στήλης, είναι ότι πέρασε και η στρατηγική Μητσοτάκη- Μηταράκη για «κλειστές» δομές στα νησιά.

    Και σήμερα, οι αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών, στην πραγματικότητα, δεν υφίστανται.

    Μην το θεωρείτε αυτονόητο.

    Θα θυμάστε τους διάφορους «Μουτζούρηδες» και τα …μέζεα

    Τα χριστουγεννιάτικα δώρα του Χρ. Σταικούρα και του Κων. Α. Καραμανλή

    Από τους λίγους υπουργούς οι οποίοι πέρασαν από τα δημοσιογραφικά γραφεία και έκαναν ένα συμβολικό δώρο με αφορμή τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, ήταν οι Χρ. Σταϊκούρας και Κ.Α.Καραμανλής.

    Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών προτίμησε ένα κουτί με λουκούμια που φτιάχνουν οι μοναχές στο μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου Σερρών, ενώ, ο Υπουργών Οικονομικών «χάρισε» γλυκά που, όπως είπε, είχαν φέρει στο γραφείο του.

    Αυτό θα πει δημοσιονομική πειθαρχία…

    Ο Τζέφρι Πάϊατ «ψηφίζει» Ελλάδα

    Ελλάδα «ψηφίζει» ο Τζέφρι Πάιατ, τέως Πρέσβης και πλέον Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αρμόδιος για θέματα Ενεργειακών Πόρων.

    Ο ρόλος της Ελλάδας ως ενεργειακού κόμβου στη νοτιοανατολική Ευρώπη με πρόσβαση σε προμήθειες από όλο τον κόσμο, είναι πιο κρίσιμος από ποτέ, τόνισε ο Αμερικανός αξιωματούχος, μιλώντας στο συνέδριο της Capital Link στη Νέα Υόρκη, καλώντας μάλιστα τους Αμερικανούς επενδυτές να αξιοποιήσουν τις άφθονες επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Ελλάδα.

    Πληροφορίες ότι στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη εύκολα μπορούσε κανείς να διακρίνει το trademark χαμόγελό του, επιβεβαιώνονται ως ακριβείς.

     

    Τι μαγειρεύει ο Άκης (όχι ο Πετρετζίκης);

    Κυκλοφορεί και σας το μεταφέρουμε (διότι ο Predator δεν ασχολείται μόνο με τα «εκλογομαγειρεία»)

    Το ποιος είναι ο «εθνικός Άκης» στα θέματα μαγειρικής, είναι λίγο ως πολύ γνωστό.

    Ε, λοιπόν, «τρέμε Πετρετζίκη»!

    Έρχεται…ο Άκης Σκέρτσος!

    Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, όταν δεν ασχολείται με το επιτελικό κράτος και τους μπλε φακέλους με την πρόοδο του κυβερνητικού έργου, στον  ελεύθερο χρόνο του (ναι, έχει), ασχολείται …με τη μαγειρική.

    Και το διαφημίζει

    Τις προάλλες, «ανέβασε» συνταγή τάρτα με πράσα, μπέικον, αβγά και τυρί.

    Δεν το λες και πρωτότυπο, αλλά είναι μια αρχή…

    Any way.

    Εμείς θα υπενθυμίσουμε στον Υπουργό Επικρατείας τη ρήση του Β.Ι. Λένιν: Κάθε μάγειρας πρέπει να μάθει να διοικεί το κράτος….

    Είχε πει και τα σωστά του ο αείμνηστος, δε λέω…

     

    Ο «εμφύλιος» στο ΣΥΡΙΖΑ για …ένα επίδομα και η «Ομπρέλα» της κυβερνησιμότητας

    Αν και το συγκεκριμένο δεν είναι όποιο κι όποιο επίδομα, σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να προκαλέσει «τρικυμία εν ποτηρίω» στην αξιωματική αντιπολίτευση.

    Εξηγούμαι.

    Σκηνή πρώτη: Ο Πρόεδρος Αλέξης «κατακεραύνωσε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση του 16χρονου Ρομ που τραυμάτισε θανάσιμα (όπως αποδείχθηκε) αστυνομικός.

    Μετά ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το επίδομα της κυβέρνησης στους ένστολους.

    Μετά άλλαξαν (πήραν πίσω κοινώς) την ψήφο τους.

    Μετά 235 μέλη, που πρόσκεινται στους 53 και την «Ομπρέλα» (Τσακαλώτος, Φίλης και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις)  δημοσιοποίησαν κείμενο διαμαρτυρίας με το οποίο εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους με την υπερψήφιση του επιδόματος, λέγοντας ότι τέτοιες πράξεις «δεν μας εκπροσωπούν».

    Και μετά… ήρθαν οι μέλισσες.

    Της «προοδευτικής διακυβέρνησης», με την έμφαση να δίδεται στο «προοδευτικής», διότι περί «διακυβέρνησης» ούτε ψύλλος στον κόρφο τους….

    ΠΑΣΟΚ: Ψηφοδέλτια «γιοκ»

    Μην περιμένετε, μας λέει ο «ωταακουστής» μας στη Χαριλάου Τρικούπη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πριν από την επισημοποίηση των στοιχείων της νέας απογραφής πληθυσμού, η οποία, σε πολιτικό επίπεδο, όπως εγκαίρως σας έχει ενημερώσει το mononews, θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στην κατανομή εδρών σε εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

    Πρόσωπα που έχουν αναλάβει την κατάρτιση των συνδυασμών τονίζουν στο παρασκήνιο, το αυτονόητο, ότι «δεν θα βάζουμε και θα βγάζουμε ονόματα». Σωστό.

    Αλλά, έλα που αρκετοί «πράσινοι» γκρινιάζουν, καθώς έτσι ελαχιστοποιείται ο διαθέσιμος χρόνος για το…βουλευτικό κουστούμι.

    Κι έρχονται να προστεθούν σε αυτούς οι οποίοι κάνουν λόγο για «αργοπορημένη διαγραφή Καϊλή»

    «Μάγκαλα» για τον Νίκο…

     

    Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος και η Ούρσουλα

    Λάβρος εναντίον της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο οποίος, ως Πρόεδρος της Eurometaux, συναντήθηκε με την κορυφαία αξιωματούχο, και κατάλαβε αυτό που υποπτευόμαστε οι περισσότεροι.

    Ότι η Γερμανίδα αξιωματούχος «δεν κάνει» για τη θέση, στην οποία βρέθηκε από το «πουθενά», την τελευταία στιγμή.

    Ο κορυφαίος Έλληνας επιχειρηματίας, λοιπόν, βγήκε εντελώς απογοητευμένος από τη συνάντηση με την επικεφαλής της Κομισιόν.

    «Κάναμε την επίσκεψη για να της πω ότι κλείνουν εργοστάσια, τα μισά εργοστάσια του κλάδου έχουν κλείσει και τι θα κάνετε για να μην κλείσουν τα άλλα μισά και αναρωτιόμασταν μαζί με τους 29 τι ήρθαμε να κάνουμε.

    Η κ. ντερ Λάιεν μας μιλούσε 40 λεπτά και τα 35 λεπτά ήταν για την Ουκρανία. Καταλάβαμε στο τέλος ότι ήθελε να μας πει ότι πρέπει να βάλουμε κι εμείς το χέρι στην τσέπη γιατί η δημοκρατία κοστίζει», είπε μεστά και περιεκτικά ο ηγέτης του πολυεθνικού ομίλου, πιστοποιώντας ότι «οι Βρυξέλλες είναι σε άλλο πλανήτη».

    Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε Ευάγγελε…

    Τρίζουν τα κόκκαλα του Κολοκοτρώνη

    Στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο θέλουν να πάνε οι Τούρκοι τη «σφαγή της Τρίπολης» το 1821!

    Χαρακτηρίζοντάς την «έγκλημα της Ελλάδας κατά της ανθρωπότητας»

    Το θέμα ακούγεται αστείο, αλλά είναι πολύ σοβαρό.

    Οι υποκινητές του αιτήματος, προφανώς σε συνεννόηση με την τουρκική ηγεσία, δηλώνουν ότι έχουν λάβει υποστήριξη από τα κόμματα στην τουρκική Εθνοσυνέλευση και από την Τουρκική Ιστορική Εταιρεία.

    OUIZ 1

    Πώς συνδέεται (αν συνδέεται) η ανακύκλωση με τις υποκλοπές;

    QUIZ 2

    Πώς αντιμετωπίζει ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης το ενδεχόμενο ο κ. Νίκος Παπανδρέου να καταλάβει τη θέση της κ. Εύας Καϊλή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως πρώτος επιλαχών;



    ΣΧΟΛΙΑ