• Φωτογραφία της παραπολιτικής στήλης The Predator

    Predator

    Οι νέες κρυφές δημοσκοπήσεις του Μαξίμου, τα «κοχιμπάκια» του Τσίπρα, ο ρόλος του Μεϊμαράκη, οι συλλήψεις στη Μύκονο και τι συμβαίνει με την θέση του Τζανερρίκου στον Άρειο Πάγο

    • The Predator

    Τι δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις του Μεγάρου Μαξίμου, που κερδίζει και που υστερεί η ΝΔ

    Ανοίγει κι άλλο η «ψαλίδα» ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα ευρήματα των κυλιόμενων μετρήσεων που εξακολουθούν να διενεργούνται για λογαριασμό του Μεγάρου Μαξίμου.

    Όπως μετέφεραν στη στήλη στελέχη με γνώση της εικόνας που αποτυπώνεται στις εν λόγω «δημοσκοπήσεις» και στα focus groups, η διαφορά ανάμεσα στο κυβερνών κόμμα και την αξιωματική αντιπολίτευση αγγίζει πλέον τις 6 με 6,5 ποσοστιαίες μονάδες χωρίς αναγωγή, στις οποίες προστίθεται μια επιπλέον μονάδα με την αναγωγή επί των εγκύρων.

    Φαίνεται, μας λένε, ότι «η μάχη του κέντρου κερδίζεται», αλλά, υπάρχει προβληματισμός για την κατάσταση …στα δεξιά της ΝΔ και στις συσπειρώσεις σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας. Κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κεντρική και την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου καταγράφεται αυξημένη εκλογική επιρροή της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου και διαρροές προς άλλα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα που απευθύνονται στο «δεξιό ακροατήριο».

    Όσο για τους «Έλληνες» των Κανελλόπουλου- Κασιδιάρη, κορυφαία στελέχη της ΝΔ με τα οποία συνομιλήσαμε, μετά και την υπερψήφιση της νέας σχετικής τροπολογίας που πέρασε από τη Βουλή, εξέφραζαν με νόημα …την «ελπίδα να κοπούν».

    Και, ως γνωστόν, η ελπίδα, εκτός από το ότι πεθαίνει τελευταία, είναι μια τελείως άλλη λέξη από τη βεβαιότητα.

    Με τη σειρά μας, ελπίζουμε να.. ελπίζουν θεσμικά, με την έννοια ότι η τελική απόφαση είναι της Δικαιοσύνης και δη του αρμόδιου Τμήματος του Αρείου Πάγου.

     

    Οι …αναλογίες του «γυναικείου» ψηφοδελτίου Επικρατείας Νέας Δημοκρατίας…

    Εισηγήσεις η ποσόστωση ανδρών και γυναικών να είναι η ίδια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας δέχεται, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην αποκλειστική αρμοδιότητα του οποίου συμπεριλαμβάνεται η συγκρότηση του κορυφαίου, τουλάχιστον σε επίπεδο συμβολισμών, ψηφοδελτίου του κόμματος.

    Πληροφορίες του Predator τονίζουν ότι «η αναλογία θα είναι οκτώ- επτά, είτε υπέρ των ανδρών είτε υπέρ των γυναικών», με τη ΝΔ, στην περίπτωση που υλοποιηθεί το δεύτερο σενάριο, να γίνεται το πρώτο ελληνικό πολιτικό κόμμα που θα το κάνει πράξη.

    Υπενθυμίζεται ότι το 2019, η ΝΔ είχε εκλέξει πέντε βουλευτές από το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο: τον Παναγιώτη Πικραμμένο, την αείμνηστη Μαριέττα Γιαννάκου, τον Γιώργο Γεραπετρίτη, τον Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον Χρήστο Ταραντίλη.

    Μέχρι στιγμής, ο μόνος σίγουρος φέρεται να είναι ο κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, με πολύ αυξημένες πιθανότητες εμφανίζεται ο κ. Χρήστος Στυλιανίδης και από κει και πέρα, προτείνονται πρόσωπα που ξεκινούν, για τις γυναίκες, από την κα Άννα Διαμαντοπούλου, περνούν από την κα. Μίνα Γκάγκα και φτάνουν μέχρι τις κυρίες Μπεκατώρου και Τοπαλούδη, μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης.

    Με τον Πρωθυπουργό να έχει καταλήξει, σύμφωνα με τις όποιες πληροφορίες μπορεί να υπάρξουν, σε μια άλλη «γυναίκα-έκπληξη» και, σε κάθε περίπτωση, να έχει ήδη προσεγγίσει προσωπικότητες από την Ελλάδα και Έλληνες(ίδες) του εξωτερικού «που θα κάνουν τη διαφορά»

     

    …οι «γκρίνιες» να μην έχει «πασόκους»

    Πάντως, όπως μπορούν να ανιχνεύσουν τα «ραντάρ» της στήλης, μέρος της κομματικής βάσης, οι λεγόμενοι παραδοσιακοί νοικοκυραίοι, με κάθε τρόπο, έχουν περάσει στα…κεντρικά, το μήνυμα ότι θα προτιμούσαν στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο, να είναι ενισχυμένη η παρουσία νεοδημοκρατών, ήτοι να μην περιλαμβάνονται προσωπικότητες από τον χώρο της κεντροαριστεράς, αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν «πασόκους».

     

    Τα «κοχιμπάκια» του Αλέξη Τσίπρα και τα μυστικά του Star

    Μια «after the event» χαλαρή συνάντηση του κ. Αλέξη Τσίπρα με δημοσιογράφους και στελέχη του καναλιού έλαβε χώρα στον τρίτο όροφο του κτιρίου επί της οδού Βιλτανιώτη 36 στην Κάτω Κηφισιά αμέσως, μετά τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

    Ο πρόεδρος- ή και «bro-εδρος», όπως αποκαλείται μετά το πετυχημένο σποτάκι με τον νεαρό στη σειρά «#ΧάουΤου»- μεταξύ τυρού και αχλαδίου, επέμενε στη φθορά της κυβέρνησης, στη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΜεΡΑ 25 -παρά τις σχετικές «απαγορευτικές» δηλώσεις ΑνδρουλάκηΒαρουφάκη– και, με το γνωστό ύφος του «μειλίχιου ριζοσπάστη», που λανσάρει εσχάτως σε κάποιες από τις δημόσιες εμφανίσεις -γιατί δεν το καταφέρνει πάντα- προκειμένου να εισπράξει και από τους «κεντρώους», «δεσμεύτηκε» για τη «στήριξη της μεσαίας τάξης και των ευάλωτων θυμάτων της κρίσης.

    Το μήνυμα του κ. Τσίπρα γίνονταν πιο πιστευτό στην ομήγυρη και δι αυτής στην υπόλοιπη κοινωνία, όχι μόνο εξαιτίας του άκρατου συμβολισμού της «άλωσης του καπιταλισμού από τα μέσα», αλλά και λόγω των αρωμάτων που διαχέονταν στον χώρο από τα «κοχιμπάκια» που «φούμαρε» ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ.

    Που όπως και να το κάνεις, εμπεριέχουν ένα status symbol  για να μην πω «cult status»

    Να σας πω ότι, πάντα δίπλα στον πρόεδρο, κάπνιζε και η εκπρόσωπος του κόμματος κα. Πόπη Τσαπανίδου, η οποία, αν και το είχε κόψει, ξανάρχισε τα τελευταία δύο χρόνια.

    «Κάθε καπνιστής είναι μια ενσάρκωση του Προμηθέα», που θα ΄λεγε και ο Tom Robbins.

    Το αν η πορεία προς την εξουσία είναι…ένα τσιγάρο δρόμος, θα το αποφασίσουν οι πολίτες.

     

    Τα ενωτικά τραπεζώματα του Παύλου Μαρινάκη και η «όλη ΝΔ»

    Συνέχεια με «έξοδο» σε ταβέρνα με στελέχη της ΟΝΝΕΔ θα έχει, όπως λένε στη στήλη στελέχη του κυβερνώντος κόμματος -θιασώτες της αρχής «η πολιτική περνάει από το στομάχι»- η άκρως επιτυχημένη «μάζωξη» σε ταβέρνα της Καλλιθέας, που διοργάνωσε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Παύλος Μαρινάκης, και στην οποία πήραν μέρος κορυφαία στελέχη με ιστορική διαδρομή και ενεργή παρουσία (Μεϊμαράκης, Μπρατάκος, Σγαρδέλης, Πυλαρινός, Αυγενάκης, Παπαθανάσης, Δασκαλάκης, Κεφαλογιάννης, Στεργίου και άλλοι)

    Πάντως, ο «ψηλός», που μαζί με τους Γιάννη Μπρατάκο και Θανάση Νέζη, βρίσκεται πίσω από την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της ΝΔ, πέρα από τη σημαντική ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, που αποτυπώνεται στα πρόσωπα, τις ηλικίες και το επαγγελματικό και κοινωνικό προφίλ των υποψηφίων, οφείλει να είναι ικανοποιημένος και για έναν ακόμα λόγο.

    Σε αντίθεση με τις γκρίνιες που εκδηλώθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ με υποψηφιότητες τύπου Αντώναρου, στο κυβερνών κόμμα «δεν άνοιξε μύτη» με τα ονόματα που απαρτίζουν τις τελικές λίστες.

    Σας πληροφορώ ότι δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου αυτονόητο, ιδίως σε ένα κόμμα όπως η ΝΔ και σε μια συγκυρία όπως αυτή που διανύουμε.

    Να δούμε αν οι επιλογές-εισηγήσεις Μαρινάκη θα είναι το ίδιο πετυχημένες και αναφορικά με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, καθώς, όπως μας λένε πηγές με θέαση στο δεύτερο όροφο των κεντρικών γραφείων της ΝΔ επί της λεωφόρου Πειραιώς, ο Γραμματέας βρίσκεται πίσω και από τις προτάσεις προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και για τις μη εκλόγιμες θέσεις του συγκεκριμένου ψηφοδελτίου.

    Στην πρώτη γραμμή «πυρός» ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης…

    Κορυφαίο ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ ενόψει της κάλπης της 21ης Μαΐου, αλλά και της δεύτερης, όπως πιθανολογείται βασίμως, θα διαδραματίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

    Ο σημερινός αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο οποίος προσφάτως συναντήθηκε εκ νέου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα έχει θέση στην πρώτη γραμμή της καμπάνιας, καθώς θα βρεθεί στο επίκεντρο της επιχείρησης «να μιλήσουμε στην καρδιά των νεοδημοκρατών» και της προσπάθειας να συσπειρωθούν ακόμα περισσότερο οι μεγαλύτερες ηλικίες, στις οποίες ήδη, η ΝΔ καταγράφει τα υψηλότερα ποσοστά, αλλά η Πειραιώς, όπως είναι αυτονόητο, εκτιμά ότι «δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος».

    Πάντως, η άποψη της στήλης είναι ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μπορεί να διεισδύσει και στα νεανικά κοινά, όπως δείχνει και η ευχετήρια πασχαλινή του κάρτα με το διαχρονικό emoji μουστάκι, την οποία…θα «ζήλευε» και ο sold out Δημήτρης Κουτσούμπας, με τις «κουτσουμπίτσες» και τα «κουτσουμπίνια», όπως αποκαλούνται πλέον οι λαμπάδες με τις περίφημες ατάκες του.

     

    Ο «κρυωμένος» Άκης Σκέρτσος και οι υπεκφυγές για την ασφάλεια των Πανεπιστημίων

    Από το σπίτι δούλεψε τις τελευταίες μέρες ο Υπουργός Επικρατείας κ. Άκης Σκέρτσος, εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπώρησε.

    Αφού του ευχηθούμε περαστικά, θα μας επιτρέψει να επισημάνουμε κάποια πολιτικά κενά στον δημόσιο λόγο του.

    Κατ΄αρχήν, εκτιμούμε, δεν είναι και πολύ εύηχο, επικοινωνιακά και πολιτικά, να απαντάς στην ερώτηση για το ποια ήταν η μεγαλύτερη αστοχία αυτής της κυβέρνησης, λέγοντας «είχαμε μια φόρα στα πράγματα» και «υπερεκτιμήσαμε τις δυνάμεις μας σε σχέση με την υπόσχεση που δώσαμε»

    Επίσης, επειδή ο ίδιος υπογραμμίζει ότι «το αυτονόητο ζητούν οι πολίτες» και πως «κάποια στιγμή, πρέπει να γίνει σύγκρουση με τις παραδοσιακές εκλογικές πελατείες», στο θέμα της πανεπιστημιακής αστυνομίας, για παράδειγμα, το να λες «πρέπει να εφαρμοστούν όλα αυτά, να περάσουμε από τη θεωρία και τη νομοθεσία στην πράξη», «οι πολίτες θέλουν πολύ πιο αποτελεσματική τήρηση των νόμων κι όχι απλά νόμους που ψηφίζονται και μένουν στο συρτάρι», να θυμίσουμε στον κ. Σκέρτσο ότι η Ομάδα Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων έγινε νόμος του κράτους μετά τη δημοσιοποίηση του ΦΕΚ στις 7 Ιουλίου του 2022. Ένα χρόνο πριν, με άλλα λόγια.

    Το τι (δεν) έγινε έκτοτε και το τι πήγε να γίνει στην ΑΣΟΕ προ ημερών, με τον αστυνομικό να πυροβολεί …στον αέρα και τους ασύλληπτους (μεταφορικά και στην κυριολεξία) «μπαχαλάκηδες» είναι γνωστό.

    Τα υπόλοιπα είναι…θεωρίες.

    Και επ ουδενί θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο Υπουργός Επικρατείας είναι της άποψης «αν τα γεγονότα δεν συμφωνούν με τη θεωρία, τότε αλίμονο στα γεγονότα».

     

    Η αυτοδιάψευση του Δημήτρη Μαύρου και η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ με … δυσαρεστημένους «Έλληνες»

    Εντύπωση προκαλεί η νέα αναφορά του (συνήθως) έγκυρου Mister MRB», κ. Δημήτρη Μαύρου, ότι «είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί η πρωτιά της ΝΔ», γιατί, όπως λέει σε συνομιλητές του, «δεν είναι μόνο η ερώτηση της πρόθεσης ψήφου, είναι και οι υπόλοιπες ερωτήσεις μέσα στις δημοσκοπήσεις οι οποίες δείχνουν μία φορά».

    Και, επιπροσθέτως, πως η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ θα προτιμούσε να συνεργαστεί με τη ΝΔ και όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    Το σημειώνουμε διότι, όπως έχει γραφεί και δεν έχει διαψευστεί, ο κ. Μαύρος, εκτός από την ιδιότητα του διευθύνοντος συμβούλου της MRB, κατέχει και τη θέση του άτυπου συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα.

    Και μάλιστα, ακόμα και σε δημόσιες εκδηλώσεις, φέρεται να δηλώνει αμέσως μετά τα Τέμπη, ότι ήταν τέτοιο το κλείσιμο της «ψαλίδας» που η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είχε εξανεμιστεί, κινούμενη πλέον στα όρια του στατιστικού λάθους.

    Αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο, με βάση και τη «διπλή» αυτή ιδιότητα του κ. Μαύρου, είναι το γεγονός ότι ο ίδιος παραδέχεται σε συνομιλητές του ότι, εφόσον δεν κατέλθει το «κόμμα Κασιδιάρη», το μικρότερο ποσοστό των οπαδών του θα κατευθυνθεί προς τη ΝΔ, καθώς το κυβερνών κόμμα «τιμώρησε» τον έγκλειστο χρυσαυγίτη.

    Και ότι η πλειοψηφία «φαίνεται να πηγαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ, διότι τον θεωρούν ότι από τα συστημικά κόμματα είναι ο πιο αντισυστημικός»

    Marvelous!

    Διότι αυτή ακριβώς είναι η κατηγορία που προσάπτεται στον κ. Τσίπρα. Ότι και με τη στάση του στην πρόσφατη συζήτηση και ψηφοφορία στη Βουλή, με αφορμή την γνωστή τροπολογία της κυβέρνησης, «αλιεύει στα θολά νερά της αντισυστημικής ψήφου»
    Ότι ένα … ματάκι στο «ακροατήριο» που είναι οργισμένο και θέλει να τιμωρήσει το πολιτικό σύστημα, όπως και να το κάνεις, το κλείνει.

    Και ότι όποιος θέλει να δει ποιος έχει στοχοποιηθεί από τους οπαδούς του Κασιδιάρη, δεν έχει παρά να μπει στο διαδίκτυο.

    Εκεί, λέγεται, επιβεβαιώνεται η καταγραφή του κ. Μαύρου αναφορικά με το που πάνε οι «ψήφοι Κασιδιάρη».

     

    Ο «συστημικός» Νίκος Ανδρουλάκης, η αντισυστημική ψήφος των νέων και το συλλεκτικό «Φάντομ» Νίκος Σαργκάνης

    Και μιας και πολύς λόγος γίνεται για την αντισυστημική ψήφο, σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο, ως «αντισυστημική επιλογή» πλασάρει τον εαυτό του κι ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης.

    Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, μιλάμε για την στρατηγική του ΠΑΣΟΚ να προσεγγίσει τα νεανικά κοινά, στα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ιδιαίτερο πρόβλημα, ιδίως στην Αττική.

    Και πως θα επιτευχθεί αυτό;

    «Θα τους πείσουμε ότι εμείς δεν ταυτιζόμαστε με το πελατειακό κράτος και τα ισχυρά συμφέροντα», τονίζουν στη Χαριλάου Τρικούπη και παραπέμπουν στο σποτάκι «κάνε το θυμό σου απόφαση αλλαγής».

    Σωστό, αρκεί το σημερινό ΠΑΣΟΚ να μην έχει καμία σχέση με το «παλιό, το ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ», που, όπως και να το κάνεις, μια σχέση με το πελατειακό κράτος την είχε…

    Κάτι ξέρει και ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης, απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα και τις συνεχείς αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Ανδρέα Παπανδρέου, με το «άσε ρε φίλε ήσυχο τον Αντρέα, τι σχέση έχεις;».

    Πάντως, την «αντισυστημική» νεολαία δεν την κερδίζεις με επιλογές «τύπου Σαργκάνη» στο Επικρατείας, διότι το προσωνύμιο «Φάντομ» δόθηκε στον παλαίμαχο «πορτιέρο» όταν έκανε τις ιστορικές επεμβάσεις απέναντι στη Δανία, στα προκριματικά του Μουντιάλ του 1982.

    Πριν από 41 χρόνια, ρε γαμώτο.

     

    Θα αντικατασταθεί ο Τζανερρίκος στο Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου;

    Δεν θα συμπληρωθεί η θέση του κ. Χρήστου Τζανερρίκου, αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και προέδρου του Α1 Πολιτικού Τμήματος, το οποίο έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα για τα θέματα ανακήρυξης των κομμάτων στις εκλογές.

    Αυτό λένε πηγές του δικαστικού ρεπορτάζ, ενόψει της κρίσιμης απόφασης στις αρχές Μαΐου για το «κόμμα Κασιδιάρη», εκτιμώντας ότι στη συνεδρίαση θα λάβουν μέρος δέκα δικαστές με άλλη προεδρία, βάσει της νέας νομοθετικής ρύθμισης.

    Πάντως, μέσα σε όλα τα πρωτοφανή που ακούστηκαν με αφορμή τις καταγγελίες του παραιτηθέντος αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, είναι ότι, δήθεν, έγινε προσπάθεια να εξασφαλιστεί η θετική στάση του, προκειμένου…να εφαρμοστεί ο νόμος!

    Συνήθως, γίνεται το αντίθετο- υπάρχουν προσπάθειες επηρεασμού για να μην εφαρμοστεί ο νόμος

    Ή μήπως κάνω λάθος;

     

    Θέμα ωρών η σύλληψη των δραστών της επίθεσης στον αρχαιολόγο της Μυκόνου

    Στενεύει ο κύκλος για τους υπαίτιους του μαφιόζικου χτυπήματος εναντίον του Μανώλη Ψαρρού, του αρχαιολόγου που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και έγινε η αφορμή να κινηθούν οι (αυτονόητες) διαδικασίες όχι μόνο για την εξιχνίαση του συγκεκριμένου εγκλήματος, αλλά και σειράς παρανομιών που έχουν μετατρέψει το «νησί των ανέμων» σε «παράδεισο» πολυεπίπεδης παραβατικότητας

    Τα στόματα έχουν ανοίξει και η συνεχής επιτόπια παρουσία ελεγκτικών συνεργείων, παρουσία της εισαγγελέως Σύρου, φέρνει (επιτέλους) απτά αποτελέσματα.

    Σας είχαμε εγκαίρως πληροφορήσει ότι το συγκεκριμένο ζήτημα έχει αναχθεί σε «προσωπικό στοίχημα» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και παράδειγμα του πως εννοεί εμπράκτως ο Πρωθυπουργός τη «σύγκρουση με αυτά που μας πληγώνουν», κυρίως μετά την τραγωδία στα Τέμπη που ανέδειξε χρόνιες παθογένειες του βαθέος κράτους.

     

    Άρτεμις Σίφορντ, μια κρίσιμη για το θέμα των υποκλοπών κατάθεση

    Ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναμένεται ότι θα βρεθεί η πολιτική επιστήμων, νομικός και πρώην υπεύθυνη ασφαλείας του Facebook, η οποία φέρεται ότι έπεσε θύμα τηλεφωνικής παρακολούθησης στην Ελλάδα, τόσο από την ΕΥΠ όσο και από το κακόβουλο λογισμικό Predator, όπως ισχυρίζονται και οι New York Times.

    Σημειώστε ότι πρόκειται για την πρώτη πολίτη των ΗΠΑ που φέρεται ότι παρακολουθήθηκε, καθώς διαθέτει διπλή υπηκοότητα ελληνική και αμερικανική.

    Διαβάστε επίσης