• Πολιτική

    Πολάκης κατά Αχτσιόγλου και ανεξάρτητων βουλευτών: «Κόμμα μιας χρήσης»

    • NewsRoom
    Παύλος Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Επίθεση κατά των βουλευτών και των στελεχών που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης. Από το περιστύλιο της Βουλής ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, έκανε λόγο για… κόμμα μίας χρήσης. «Βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που έχει φτιαχτεί εδώ και χρόνια», τόνισε ο Παύλος Πολάκης και συνέχισε:

    «Είναι δύσκολο να πεις μια γνώμη για μια διάσπαση που γίνεται, επειδή οι ηττημένοι της δημοκρατικής εσωκομματικής διαδικασίας εκλογής νέου προέδρου, από την επόμενη μέρα άρχισαν να υπονομεύουν και οδήγησαν με συνειδητό και σχεδιασμένο τρόπο στην αποχώρησή τους τώρα», ανέφερε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει και εκφράζει κοινωνικές ανάγκες και κοινωνικά στρώματα»
    Και πρόσθεσε: «Ουσιαστικά, βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο που έχει φτιαχτεί εδώ και χρόνια, ως κόμμα μιας χρήσης το οποίο θα περάσει και αυτό στη λήθη της ιστορίας».

    Στη συνέχεια, ο Παύλος Πολάκης, σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει και εκφράζει κοινωνικές ανάγκες και κοινωνικά στρώματα. Με το πολιτικό σχέδιο, το οποίο πολύ σύντομα θα επαναδιατυπώσουμε, με την ιστορική παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, με τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών και των στελεχών να στηρίζουν το αποτέλεσμα της εκλογής, θα διαμορφώσουμε τους όρους για σκληρή αντιπολίτευση στη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη και για την ανατροπή του και αντικατάσταση του από μια προοδευτική κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ».

    Δείτε το βίντεο

     

    Διαβάστε επίσης:

    Ουαί υμίν Συριζαίοι υποκριτές: Τώρα καταλάβατε τον «βόθρο» κι ότι ο Πολάκης και τα troll «τραμπουκίζουν»;

    Αλέξης Τσίπρας: Ο μοιραίος ολετήρας του ΣΥΡΙΖΑ
     ΣΥΡΙΖΑ: Αψιμαχίες Παύλου Πολάκη – Σίας Αναγνωστοπούλου λίγο πριν τη συνεδρίαση της ομάδας της Αχτσιόγλου



    ΣΧΟΛΙΑ