• Πολιτική

    ΣΥΡΙΖΑ: Αψιμαχίες Παύλου Πολάκη – Σίας Αναγνωστοπούλου λίγο πριν τη συνεδρίαση της ομάδας της Αχτσιόγλου

    • NewsRoom

    Παύλος Πολάκης


    Νέα αναταραχή στο ήδη βαρύ σκηνικό που επικρατεί στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ κατάφεραν να προκαλέσουν ο Παύλος Πολάκης και η Σία Αναγνωστοπούλου, με την τελευταία να αποτελεί μέλος της τάσης των «6+6» η οποία στηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου.

    Η επίθεση του κ. Πολάκη κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου στα social media, ως απάντηση σε ανάρτηση του μέλους της ομάδας «6+6», έγινε λίγο πριν την κρίσιμη πανελλαδική τηλεδιάσκεψη της τάσης, η οποία φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα το προηγούμενο διάστημα να αποτρέψει κάτι τέτοιο αλλά και την, μάλλον άγαρμπη, δήλωση του Στέφανο Κασσελάκη πως δεν πιστεύει ότι η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου θα γίνουν «αποστάτες».

    Αναλυτικά, η ανάρτηση Πολάκη:

    Δυο πράγματα μπορώ να πω τελικά για τη Σια Αναγνωστοπουλου και αυτά που είπε για μένα και μάλιστα 2 φορές, (φωτο 1-2)

    1) Συντρόφισσα Σία Αναγνωστοπούλου, πράγματι “δεν κάνω για επιτελικές θέσεις”.

    Το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκαγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν.(φωτο 3-4-5)

    2)ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!

    Σηκώνοντας το γάντι, η πρώην Αναπληρώτρια Υπουργός και μέλος της τάσης «6 συν 6», Σία Αναγνωστοπούλου σχολίασε πως «δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση». Η ίδια κατέληγε πως «Υ. Γ. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του».

    Η οργισμένη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, που προκάλεσε νέες φωτιές, ήρθε ως απάντηση σε δηλώσεις της κα. Αναγνωστοπούλου, στις οποίες γινόταν αναφορές στο πρόσωπό του.

    Αναλυτικά, η ανάρτηση Αναγνωστοπούλου:

    Δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση.

    Υ. Γ. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του.

    Διαβάστε επίσης

    Δημοσκόπηση Marc: Δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, αρνητική άποψη για τον Κασσελάκη ακόμα και από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

    Δημοσκόπηση: Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς υπουργοί της κυβέρνησης

    Σολτς σε Νετανιάχου: Επείγουσα ανάγκη η βελτίωση της ανθρωπιστικής κατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας



    ΣΧΟΛΙΑ