• Top Stories

    Παραμένει στη φυλακή ο Τσοχατζόπουλος – Τέταρτο όχι από τους δικαστές

    Άκης Τσοχατζόπουλος

    Άκης Τσοχατζόπουλος


    Στο Αττικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα μάθει ότι οι δικαστές απέρριψαν και το τέταρτο αίτημα του να αποφυλακιστεί.

    Ομόφωνα οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου είπαν όχι στην αναστολή εκτέλεσης της 20ετούς ποινής κάθειρξης που πρωτόδικα του επιβλήθηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από μίζες στα εξοπλιστικά.

    Είχε προηγηθεί απορριπτική εισήγηση της Εισαγγελέως της έδρας η οποία υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αλλά η συνέχιση της κράτησής του δεν θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτη βλάβη, όπως αυτή ορίζεται από το νόμο.

    “Δεν προκύπτει ότι η βλάβη θα είναι δυσανάλογη, εάν παραμείνει φυλακισμένος ο κατηγορούμενος, όταν μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας μέσα σε λίγες ώρες είδαμε ότι μπορεί να διακομιστεί σε νοσοκομείο”, ανέφερε η εισαγγελική λειτουργός.

    Οι συνήγοροι υπεράσπισης του πρώην Υπουργού κατέθεσαν σήμερα ιατρική γνωμάτευση του Αναπλ. Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Χρήστου Κλωνάρη, σύμφωνα με την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει εμφανίσει επικίνδυνο φλεβικό έλκος στο πόδι, παρουσιάζει δυσκολία στη βάδιση και κρίνεται αναγκαία η άμεση εισαγωγή του σε νοσοκομείο.

    “Χωρίς άμεση θεραπεία και εξειδικευμένη χειρουργική αντιμετώπιση η κλινική του κατάσταση θα επιδεινωθεί”, καταλήγει το πόρισμα του Καθηγητή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Reuters: Αυξάνονται οι φόβοι για «ατύχημα» με την Ελλάδα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιβεβαίωση του mononews: O Ντάισελμπλουμ το παίρνει πάνω του για να κλείσει η αξιολόγηση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: The wise man:Το κρυφό ραντεβού Πανταλάκη – Καλογρίτσα για τα δάνεια. O κωδικός από τις Βερμούδες που ρευστοποίησε μετοχές 32 εκ ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ