• Top Stories

    Παπαχρήστος για ΔΟΛ: “Εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα υγείας του Ψυχάρη…”

    • NewsRoom


    Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του δημοσιογράφου των ΝΕΩΝ, Γιώργου Παπαχρήστου στο ΣΚΑΪ, για τις εξελίξεις στο ΔΟΛ, καθώς έδωσε μια… διαφορετική ερμηνεία των όσων έχουν διαδραματιστεί, μετά την απόφαση του Οργανισμού να δώσει τα κλειδιά στον Βασίλη Μουλόπουλο.

    «Η αγωνία μου είναι ότι ο ΔΟΛ πρέπει να βρει ένα τρόπο να διασωθεί. Αυτό υπερβαίνει και τα κόμματα και τα χρώματα» τόνισε ο αρθρογράφος, συμπληρώνοντας πως «…το ίδιο είπε και ο Αλέξης Τσίπρας, ο τρόπος ωστόσο που επιχείρησε να “θέσει πόδι” στο ΔΟΛ ξεπερνά τα όρια και αγγίζει τον εκβιασμό».

    Και σε εκείνο τη σημείο, μίλησε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Σταύρος Ψυχάρης: «Ο άνθρωπος που ηγείτο του ΔΟΛ αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και εκμεταλλεύτηκαν αυτά τα προβλήματα για να αποκτήσουν έρεισμα στον οργανισμό».

    Αναφερόμενος στον Βασίλη Μουλόπουλο, άφησε… αιχμές: «Δεν αμφισβητεί κανείς την δημοσιογραφική ιδιότητα του Βασίλη Μουλόπουλου, άλλωστε είχα πει και μία κουβέντα όταν ήταν να πρωτοέρθει στον ΔΟΛ. Τώρα όμως μπορούμε να πούμε πως αυτό που πάει να γίνει είναι καθαρή περίπτωση αδιαφάνειας».

    Είπε τέλος ότι «τη Δευτέρα οι τράπεζες θα τοποθετήσουν την εταιρεία Grand Thornton στον ΔΟΛ προκειμένου να ξεκινήσουν την αποτίμηση της περιουσίας του Οργανισμού. Οι τράπεζες θα δημιουργήσουν ένα διοικητικό συμβούλιο που θα ελέγχει τον ΔΟΛ και δεν μπορώ να καταλάβω πως θα προσφέρει σε μία τέτοια κατάσταση που δημιουργείται ο κ. Μουλόπουλος».



    ΣΧΟΛΙΑ