• Top Stories

    Θέμος Αναστασιάδης: «Ξεσηκωθείτε εναντίον του serial-ΣΥΡΙΖΑ-killer των Μέσων»

    • NewsRoom


    Ο Θέμος Αναστασιάδης, σήμερα, στο άρθρο του στο Πρώτο Θέμα, αναφέρεται στις εξελίξεις στον ΔΟΛ, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Καλεί τους δημοσιογράφους δε να αντιδράσουν από όπου και εάν εργάζονται, ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η άποψή του για τον Βασίλη Μουλόπουλο.

    Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα: «…Αν δεν αντιδράσουμε ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ οι δημοσιογράφοι, το μέλλον θα είναι πολύ σκοτεινό για την ελευθερία των Μέσων στην Ελλάδα αλλά τελικά για τις ελευθερίες του ίδιου του πολίτη που δεν θα βρίσκει πώς να διαμαρτυρηθεί όταν θα του έρχεται το 5ο και το 6ο Μνημόνιο.

    ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ότι με όσες δυνάμεις έχουμε δεν θα μείνουμε… απαθείς και ανενεργοί στην εγκληματικής εμπνεύσεως πολιτική επιχείρηση εξόντωσης της δημοσιογραφίας με ό,τι αυτό σημαίνει.

    Προσκαλούμε όλα τα Media και τους δημοσιογράφους σε εθνικό μέτωπο κατά της ξεκάθαρης απειλής αφανισμού. Για όλους βαράει η καμπάνα. Ξεσηκωθείτε από παντού  και ειδικά από τα μπλογκς, τα σάιτς, το facebook, το twitter και όλα τα social media εναντίον του serial-ΣΥΡΙΖΑ-killer των Μέσων γιατί την άλλη φορά που θα χτυπήσει το κουδούνι και για σας δεν θα είναι ο γαλατάς…

    Ας προσέξουν εν τω μεταξύ μήπως πάνω στη φόρα τους, εκτός από το Mega κλείσουν και την «Αυγή» ως ύποπτη για συνεργασία με συγκροτήματα «διαπλοκής» λόγω… Μουλόπουλου.

    Όπως θα ξέρει και ο πολυμαθής καλός δημοσιογράφος τα πρώτα μαχαιρώματα είναι τα συντροφικά… Σε καθαρίζουν αφού κάνεις τη βρώμικη δουλειά».

    themos_

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκάρει ο Καλλιάνος για ΕΡΤ– «Έπεσα θύμα φοβερού bullying, ήθελαν να με λιντσάρουν…»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ε. Μενεγάκη: Selfies με τα παιδιά της στο Instagram

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν ο Ερντογάν υποδέχθηκε τη… Lindsay Lohan!



    ΣΧΟΛΙΑ