• Top Stories

    Π. Τατσόπουλος: «Ο Μουλόπουλος ξέρει πώς να κάνει τις εφημερίδες του ΔΟΛ να πουλούν… χίλια φύλλα»

    Τατσόπουλος

    Πέτρος Τατσόπουλος


    Με ένα κείμενο γεμάτο ειρωνεία ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος σχολιάζει την ανάληψη της τύχης του ΔΟΛ από τον Βασίλη Μουλόπουλο.

    Στην δημοσίευσή του στο Facebook o Πέτρος Τατσόπουλος χαρακτηρίζει τον Β. Μουλόπουλο ως «δαιμόνιο επιχειρηματία», που θα φέρει την «επιτυχία» της Αυγής των «χιλίων φύλλων» στις εφημερίδες του ΔΟΛ, ώστε η κυκλοφορία τους να «μην πέσει κάτω από τα χίλια φύλλα»

    Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:

    «Ο Βασίλης Μουλόπουλος είναι το αρχέτυπο του δαιμόνιου επιχειρηματία. Διορίστηκε βουλευτής Επικρατείας χωρίς να ιδρώσει ούτε για μία ψήφο. Ανέλαβε την εφημερίδα ενός κόμματος του 4% που πουλούσε χίλια φύλλα και, μολονότι το κόμμα του 4% σκαρφάλωσε στο 36% και πήρε την εξουσία, εκείνος κατάφερε ώστε να μην πέσει η κυκλοφορία της εφημερίδας κάτω από τα χίλια φύλλα. Τώρα καλείται να εφαρμόσει τη συνταγή της επιτυχίας και στον ΔΟΛ. Μολονότι το κόμμα του 36% θα επιστρέψει οσονούπω στο 4%, εκείνος θα καταφέρει και πάλι να κρατήσει την κυκλοφορία των εφημερίδων του ΔΟΛ σταθερή: χίλια φύλλα. Κατέχει το Know How ο άνθρωπος».

    anatrisi-tatsopoylosΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι τραπεζίτες ήταν ξεκάθαροι στον Ιβάν Σαββίδη: Εμείς κούρεμα 80% στα δάνεια του ΔΟΛ δεν κάνουμε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας σε Μητσοτάκη – Γεννηματά: “Έχω δεχθεί bulling από τον ΔΟΛ!” (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΔΟΛ: Οι εργαζόμενοι απαντούν: “Μην κλείσουν οι εφημερίδες μας”



    ΣΧΟΛΙΑ