• Top Stories

    Μπροστά η ΝΔ με 10,5 μονάδες διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

    δημοσκόπηση


    Προβάδισμα 10,5 μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ έχει η ΝΔ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Interview για την «Βεργίνα Τηλεόραση».

    Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 29,9%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 19,4%.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της πανελλαδικής δημοσκόπησης σε δείγμα 1.000 ατόμων οι ΑΝΕΛ αλλά και η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνουν ποσοστό 2,5% , ενώ το Ποτάμι εμφανίζει ποσοστό 2%, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η «Βεργίνα Τηλεόραση».

    Τρίτο κόμμα που θα ψήφιζαν οι ερωτηθέντες «εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε εκλογές», είναι η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 6,0%. Ακολουθούν ΚΚΕ και Δημοκρατική Συμπαράταξη με ποσοστό 5, 0%.

    Στη συσπείρωση των κομμάτων η ΝΔ καταγράφει ένα 79,0%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 34,0%

    Σε ότι αφορά την αξιολόγηση των «πρωτοκλασάτων» στελεχών της ΝΔ, πρώτος σε ποσοστά (65,9%) εμφανίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ στη δεύτερη θέση είναι οι Μάκης Βορίδης (59,9%) , Κώστας Χατζηδάκης (59.5%) και Βασίλης Οικονόμου (40,9%).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραγδαίες εξελίξεις: Βράζει η Επιτροπή μετά τις αποκαλύψεις Καμμένου ότι ένα αόρατο χέρι αλλοίωσε το πόρισμα για τα ΜΜΕ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Κυρανάκης. O ισχυρότερος της λίστας Forbes λέει: Εάν θέλουμε συντάξεις πρέπει να έχουν δουλειές οι μικροί

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζορτζ Σόρος κατά πάντων: Απατεώνας ο Τραμπ, απειλή ο Πούτιν, καταστροφική η Μέρκελ



    ΣΧΟΛΙΑ