ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βάσει των πρώτων προβολών επί πραγματικών ψήφων της δημόσιας τηλεόρασης της Ιταλίας Rai, το «όχι» στην δικαστική μεταρρύθμιση αγγίζει το 53,1% ενώ το «ναι» σταματά στο 46,9%.
Η προσέλευση στο δημοψήφισμα έφτασε το 59% των εχόντων δικαίωμα ψήφου, ποσοστό το οποίο στην Ιταλία θεωρείται σχετικά υψηλό.
Διαβάστε επίσης:
Εθιμοτυπική συνάντηση Φλωρίδη με Γκίλφοϊλ – Αναβάθμιση της συνεργασίας στον τομέα της Δικαιοσύνης
Θεοδωρικάκος: «Αντιδράσαμε άμεσα για να στηρίξουμε την κοινωνία και την οικονομία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Άνοδος μετά τα αδύναμα στοιχεία απασχόλησης – Στο +0,9% για τον Nasdaq
- Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων – Στο 100% η πληρότητα σε πολλά δρομολόγια για Κυκλάδες
- Κορινθία: Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Στεφάνι – 112 για ετοιμότητα
- Ισπανία: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών και ναρκωτικών στη Μεσόγειο – Κέρδη άνω των €24 εκατ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.