• Top Stories

    Επιμένει ο Τ. Πετρόπουλος: «Οι φορείς των ελ. επαγγελματιών συμφώνησαν ομόφωνα μαζί μου» (video)

    petropoulos πετρόπουλος

    Ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος


    Επιμένει στην άποψη πως οι ελεύθεροι επαγγελματίες αισθάνονται ευχαριστημένοι με τις νέες, αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές που πρέπει να πληρώσουν, ο Τάσος Πετρόπουλος.

    Ο υφυπουργός Εργασίας, από τη Βουλή, αναφέρθηκε και πάλι στα «εγκωμιαστικά σχόλια» που έλαβε, αυτή τη φορά από τους επίσημους φορείς των ελεύθερων επαγγελματιών.

    Σύμφωνα με τον κ. Πετρόπουλο, αυτή ήταν η αίσθηση που αποκόμισε από την επίσκεψή του στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο. Μάλιστα, η έγκριση των φορέων στις αλλαγές που προκύπτουν από τον νέο νόμο ήταν, σύμφωνα με όσα μετέφερε, «ομόφωνη»!

    Βέβαια, από το βίντεο της συνάντησής, προκύπτει ότι μόνο τρεις από τους παριστάμενους σήκωσαν το χέρι τους, όταν ζήτησε να επιβεβαιώσουν αυτά που έλεγε.

    Πιο αναλυτικά όσα είπε ο υφυπουργός Εργασίας στη Βουλή:

    «Πήγα στο Επαγγελματικό επιμελητήριο και ήταν ομόφωνη η θέση και των φορέων των ελεύθερων επαγγελματιών, όσων ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα, ότι παρέχεται η δυνατότητα επιτέλους να έχουμε καλύτερο ισοζύγιο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις του ΕΦΚΑ.

    Μένει να αποδειχθεί φυσικά και θα έλεγα όλες οι πολιτικές πτέρυγες να το κάνουν και όλοι οι φορείς να το κάνουν, να καλέσουμε όλους τους ασφαλισμένους να συντρέξουν σε αυτήν την προσπάθεια να καταβάλουν εισφορές για να πετύχουμε τις καλύτερες βελτιώσεις του συστήματος».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξαφνικός «πόλεμος» στα media: Protothema.gr εναντίον άλλων ιστοσελίδων για το ελικόπτερο στα Ίμια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πολίτες παρακαλούσαν να μην παραδοθεί το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Στ. Νιάρχος στο κράτος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτος Τρ. Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Περιγράφει τη Βενεζουέλα ως…παράδεισο (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ