ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση με drones συγκλόνισε σήμερα το πρωί συνοικία στο κέντρο της Βαγδάτης, δήλωσε στο AFP αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας του Ιράκ που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
Η επίθεση είχε στόχο “το κτίριο τηλεπικοινωνιών” μιας ιρακινής υπηρεσίας ασφαλείας που συνεργάζεται με Αμερικανούς συμβούλους στο Ιράκ στη μάχη κατά των τζιχαντιστών, σημείωσε η ίδια πηγή.
Δεύτερο drone, που μαγνητοσκοπούσε την επιχείρηση, έπεσε στους χώρους αθλητικού κέντρου όπου συχνάζουν πλούσιοι Ιρακινοί και διπλωμάτες, πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης
Health-IQ: Νέο ψηφιακό εργαλείο για αξιολόγηση και διαφάνεια στο ΕΣΥ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fed: Προειδοποίηση Goolsbee για τα επιτόκια και την «έκρηξη» παραγωγικότητας από την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Αμπελόκηποι: Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στη 72χρονη για το παράνομο «γηροκομείο» σε διαμέρισμα
- «Νοιάζομαι. Εξετάζομαι.»: Και ο Μάιος γίνεται μήνας δράσης ενάντια στον Καρκίνο του Δέρματος
- Ευρωαγορές: Ράλι μετά τα σενάρια εκεχειρίας στο Ιράν – Άνοδος 2,12% για τον DAX
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.