• Top Stories

    Αγριεύουν τα πράγματα στον ΔΟΛ – Παπαχρήστος σε Μουλόπουλο: “Άσε Βασίλη…”

    • NewsRoom


    Είναι γνωστό πως στον ΔΟΛ, οι καταστάσεις είναι ιδιαίτερα άσχημες. Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ, την ίδια ώρα που οι δημοσιογράφοι του συγκροτήματος περιγράφουν τις δραματικές ώρες στον Οργανισμό.

    Σήμερα, στη στήλη του, ο Γιώργος Παπαχρήστος, αναφέρεται ιδιαίτερα στους επενδυτές, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «…το επενδυτικό κοινό αυτού του επιπέδου έχει στραμμένο αλλού το ενδιαφέρον του – σε καμιά καλή αρπαχτή εν μέσω της κρίσης. Όχι δηλαδή πως το άλλο «επενδυτικό» κοινό που φερόταν ως προχθές να ενδιαφέρεται για τον ΔΟΛ ήταν καλύτερης ποιότητας, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους…».

    Ωστόσο, στη συνέχεια έστειλε ακόμα ένα μήνυμα στον Βασίλη Μουλόπουλο, γράφοντας τα εξής: «…Τούτων δοθέντων, και επειδή είδα και κάτι δηλώσεις στο korinthostv (…!) του φίλου μου του Βασίλη του Μουλόπουλου, κεντρικό μήνυμα των οποίων είχαν έναν αφορισμό που μας έλεγε συχνά ο αείμνηστος Λέων Καραπαναγιώτης ότι «κανέναν δε μπορείς να σώσεις εάν δεν θέλει να σωθεί» διερωτώμαι μήπως θα ήταν προτιμότερο να αφήναμε (κι εγώ πρώτος) αυτή την υπόθεση της αναζήτησης επενδυτή σε εκείνους που ξέρουν τη δουλειά, τις τράπεζες. Διότι ο καιρός περνάει και οι αντοχές (μας) εξαντλούνται δραματικά…».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καμμένος …μαινόμενος: Τι ορίζει ο στρατιωτικός νόμος για τους 7 προκλητικούς φαντάρους στο Μεσολόγγι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράνια Αικατερινάρη. Η αριστερή τραπεζίτισσα του Υπερταμείου με τις τσάντες Gucci

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: The wise man: Τα χρέη του Καζίνο Λουτρακίου στο ΙΚΑ και οι νέες δουλειές της κ. Ρ. Αικατερινάρη



    ΣΧΟΛΙΑ