ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεραπετρίτης VS… Ουμπέρτο Εκο, το «λόμπι» Στουρνάρα και η «Ελληνίδα» Λαγκάρντ, το μυστήριο του Στρατού και ο υπουργός με την σκυλίτσα
Κύκλοι της πλειοψηφίας σηκώνουν το γάντι στους νέους ισχυρισμούς Κασσελάκη και με δηκτικό σχόλιο απαντούν «καλή τύχη έξω από τον ΣΥΡΙΖΑ ».
Συγκεκριμένα, κύκλοι της πλειοψηφίας αναφερουν «Ο Στέφανος Κασσελάκης εχει την εντύπωση ότι μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι θέλει.
Φτάνει στο σημείο να μιλάει για φόβο για τη βάση απέναντι σε μέλη, στελέχη και βουλευτές που έχουν εκλεγεί πολλές φορές από τη βάση και την κοινωνία, ενώ ο ίδιος δεν δέχθηκε την προσφυγή στη βάση και προεδρικές εκλογές, ζήτησε να του γίνει μομφή και όταν αυτή υπερψηφίστηκε άρχισε τα εξώδικα και τις ύβρεις απέναντι στο κόμμα του, αρνούμενος το αποτέλεσμα.
Επικαλείται συνεχώς το συνέδριο και την ίδια ώρα συνεχώς διακινεί fake news και συκοφαντίες ακόμη και για τις προσυνεδριακές διαδικασίες προετοιμάζοντας στην ουσία τις δικαιολογίες για να αμφισβητήσει και το αποτέλεσμα του συνεδρίου.»
Οι κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγουν «Το μόνο που καταφέρνει με όλα αυτά είναι να επιβεβαιώνει ότι έχει επιλέξει τον δικό του δρόμο. Καλή του τύχη. Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα προχωρήσει μπροστά με τις συλλογικές του αποφάσεις.»
Διαβάστε επίσης:
COSMOTE Insurance: Διπλάσιες οι πωλήσεις ασφαλειών κατοικίας το 2024
ΗΠΑ-Δημοσκόπηση: Η Χάρις κερδίζει Ουισκόνσιν και Μίσιγκαν, ισοπαλία με Τραμπ στην Πενσυλβάνια (CNN)
Τζ. Τσούνης: Οι ΗΠΑ επιδιώκουν τη συνεχή υποστήριξη και ενίσχυση των επενδύσεών τους στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δύο συλλήψεις στην Αττική για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών – Δείτε βίντεο
- Elon Musk: Αγωγή κατά των Apple και OpenAI – «Βλάπτουν τον ανταγωνισμό στη Τεχνητή Νοημοσύνη»
- Μουζάκης: Από 1 έως 5 Σεπτεμβρίου η περίοδος άσκησης δικαιώματος μετατροπής ομολογιών
- Μαξίμου: Το ΠΑΣΟΚ εκθέτει την ανεπάρκεια του στα οικονομικά ζητήματα
