• Πολιτική

    Πατούλης: «Κύριε Τσίπρα, δώστε εντολή να κατέβουν όλες οι αφίσες του φεστιβάλ σας»

    • NewsRoom


    Έκκληση στον Αλέξη Τσίπρα για να σταματήσει η αφισορύπανση στην Αττική, απεύθυνε με ανάρτησή του στο Twitter ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

    Μάλιστα, συνοδεύει την ανάρτησή του, με μία φωτογραφία του κάτω από την αφίσα του Αλέξη Τσίπρα που θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ «ΣΠΟΥΤΝΙΚ» την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Γουδί.

    Σημειώνεται ότι η αφισοκόλληση του φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ήδη προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση, με την Νέα Δημοκρατία να καταγγέλλει την αξιωματική αντιπολίτευση για υποκρισία σε ανακοίνωση της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «οι ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ξεχειλίζουν από περιβαλλοντική ευαισθησία. Θρηνούν για τον Αμαζόνιο και την κλιματική αλλαγή και την ίδια στιγμή γεμίζουν με αφίσες τους δρόμους της Αθήνας!».

    Βουλευτές της Νέας Δημοκρατία τονίζουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ και ως κυβέρνηση μιλούσε για το περιβάλλον και πως ως αντιμνημονιακοί θα μάζευαν τα σκουπίδια και «τελικά άφησαν την Ελλάδα καταδικασμένη με πρόστιμα από την ΕΕ για παραβίαση περιβαλλοντικών κανόνων!».



    ΣΧΟΛΙΑ