ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Γεραπετρίτη πως ο ελεγχόμενος δεν μπορεί να ορίζει τον ελεγκτή του», σχολιάζει σε δήλωση του ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς.
Αναφέρει ότι «τα αίτια που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη δε θα διερευνηθούν από κάποια δήθεν ‘υπερκομματική επιτροπή’ που θα ορίσει η κυβέρνηση με πρόσωπα της αρεσκείας της», για να σημειώσει πως «υπάρχουν οι αρμόδιες Αρχές που θα τα ερευνήσουν όλα διεξοδικά».
«Εκτός εάν ο κ. Μητσοτάκης που την προανήγγειλε», σχολιάζει, «έχει κάποια σπουδή να βγάλει ένα προεκλογικό πόρισμα, που θα επιβεβαιώσει αυτό που έσπευσε να προδικάσει εχθές: πως για όλα φταίει ‘κυρίως ένα ανθρώπινο λάθος’».
Διαβάστε επίσης
Συλλυπητήρια μηνύματα στον Ν. Δένδια για το δυστύχημα στα Τέμπη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΣΕΠ 1Γ/2025: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις, πότε θα γίνουν οι εξετάσεις
- Νέο «φορτίο» με μπανάνες… κοκαΐνης – «Λεία» 1.600.000 ευρώ
- On Holding: Ισχυρός «παίκτης» παραμένει η εταιρεία που επένδυσε ο Φέντερερ – Άλμα πωλήσεων 40% το α’ τρίμηνο
- ΠΑΣΟΚ: Το τέλος στην κυβερνητική χυδαιότητα θα μπει όταν θα πάψει να είναι κυβέρνηση η ΝΔ
