ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη «μετάλλαξη», όπως την χαρακτηρίζει, κάποιων που ήταν υπέρ του «Μένουμε Ευρώπη» σε «αδιάλλακτους εθνολαϊκιστές υπερπατριώτες» αναφέρεται, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Η ταχύτητα και η ευκολία με την οποία κάποια κόμματα, κανάλια, δημοσιογράφοι, απόστρατοι κλπ, μεταλλάσσονται, από φιλελεύθεροι «Μενουμευρωπαίοι», σε αδιάλλακτους εθνολαϊκιστές υπερπατριώτες, είναι εντυπωσιακή. Μόνη τους σταθερά, να πέσει η Κυβέρνηση Τσίπρα. Αλλά θα χάσουν και πάλι!» σημειώνει ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ταχύτητα κ η ευκολία με την οποία κάποια κόμματα, κανάλια, δημοσιογράφοι, απόστρατοι κλπ, μεταλλάσσονται, από φιλελεύθεροι «Μενουμευρωπαίοι», σε αδιάλλακτους εθνολαικιστές υπερπατριώτες, είναι εντυπωσιακή. Μόνη τους σταθερά, να πέσει η Κυβέρνηση Τσίπρα. Αλλά θα χάσουν και πάλι!
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) January 31, 2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι έντονες ανησυχίες του Αμερικανού πρέσβη για Αιγαίο και Σαββίδη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απεργούν σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημοσκόπηση Pulse: Μπροστά με 11 ποσοστιαίες μονάδες η ΝΔ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οδυσσέας Κυριακόπουλος: In memoriam η Τόσκα στην ΕΛΣ
- Τα παϊδάκια ΚΜ και Πιέρ, τα μπλόκα και τα ξεφούσκωτα λάστιχα, τι θα κάνει η Κίμπι στη Θεσσαλονίκη, ο υφυπουργός ψάλτης και ο πανικός της Τουρκίας
- Τι φέρνει η συμφωνία Νεμπή-Αθανασίου για το Ελληνικό
- Πώς «ξεμπερδεύουν» με την εφορία οι Έλληνες του εξωτερικού