ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη «μετάλλαξη», όπως την χαρακτηρίζει, κάποιων που ήταν υπέρ του «Μένουμε Ευρώπη» σε «αδιάλλακτους εθνολαϊκιστές υπερπατριώτες» αναφέρεται, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Η ταχύτητα και η ευκολία με την οποία κάποια κόμματα, κανάλια, δημοσιογράφοι, απόστρατοι κλπ, μεταλλάσσονται, από φιλελεύθεροι «Μενουμευρωπαίοι», σε αδιάλλακτους εθνολαϊκιστές υπερπατριώτες, είναι εντυπωσιακή. Μόνη τους σταθερά, να πέσει η Κυβέρνηση Τσίπρα. Αλλά θα χάσουν και πάλι!» σημειώνει ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ταχύτητα κ η ευκολία με την οποία κάποια κόμματα, κανάλια, δημοσιογράφοι, απόστρατοι κλπ, μεταλλάσσονται, από φιλελεύθεροι «Μενουμευρωπαίοι», σε αδιάλλακτους εθνολαικιστές υπερπατριώτες, είναι εντυπωσιακή. Μόνη τους σταθερά, να πέσει η Κυβέρνηση Τσίπρα. Αλλά θα χάσουν και πάλι!
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) January 31, 2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι έντονες ανησυχίες του Αμερικανού πρέσβη για Αιγαίο και Σαββίδη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απεργούν σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημοσκόπηση Pulse: Μπροστά με 11 ποσοστιαίες μονάδες η ΝΔ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 14χρονου – Έβγαλε μαχαίρι και απείλησε τους συμμαθητές του
- Eurostat: Στο 3,7% «κλείδωσε» ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Αύγουστο
- Λίζα Προδρόμου (Bristol Myers Squibb): Αποχωρεί από την εταιρεία, όλες οι αλλαγές
- Αντρέα Πινιατάρο: Η ΙΟΝ απέλυσε πάνω από το 20% του προσωπικού της – Πιέσεις από το χρέος των 11 δισ. δολ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.