ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη «μετάλλαξη», όπως την χαρακτηρίζει, κάποιων που ήταν υπέρ του «Μένουμε Ευρώπη» σε «αδιάλλακτους εθνολαϊκιστές υπερπατριώτες» αναφέρεται, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Η ταχύτητα και η ευκολία με την οποία κάποια κόμματα, κανάλια, δημοσιογράφοι, απόστρατοι κλπ, μεταλλάσσονται, από φιλελεύθεροι «Μενουμευρωπαίοι», σε αδιάλλακτους εθνολαϊκιστές υπερπατριώτες, είναι εντυπωσιακή. Μόνη τους σταθερά, να πέσει η Κυβέρνηση Τσίπρα. Αλλά θα χάσουν και πάλι!» σημειώνει ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ταχύτητα κ η ευκολία με την οποία κάποια κόμματα, κανάλια, δημοσιογράφοι, απόστρατοι κλπ, μεταλλάσσονται, από φιλελεύθεροι «Μενουμευρωπαίοι», σε αδιάλλακτους εθνολαικιστές υπερπατριώτες, είναι εντυπωσιακή. Μόνη τους σταθερά, να πέσει η Κυβέρνηση Τσίπρα. Αλλά θα χάσουν και πάλι!
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) January 31, 2018
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι έντονες ανησυχίες του Αμερικανού πρέσβη για Αιγαίο και Σαββίδη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απεργούν σήμερα οι νοσοκομειακοί γιατροί
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δημοσκόπηση Pulse: Μπροστά με 11 ποσοστιαίες μονάδες η ΝΔ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΣτΕ: Οι διοικητικοί δικαστές στο πλευρό της συζύγου του Σκέρτσου μετά την επίθεση από την Κωνσταντοπούλου
- ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία 6μηνων εντόκων στις 23 Δεκεμβρίου
- Greek Accounting and Finance Awards 2025 powered by ENTERSOFTONE, Οι νικητές της φετινής διοργάνωσης
- Πλατεία Κοτζιά: Επιστρέφει ανακαινισμένο το δημοτικό πάρκινγκ – «Ανάσα» για τους Αθηναίους (βίντεο)