• Πολιτική

    Πάνος Καμμένος: Δεν είχα πληροφορίες για εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση Noor One

    • NewsRoom

    Ο Πάνος Καμμένος


    Στην υπόθεση του Noor One αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα ξένου μέσου για εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση δεν ισχύουν.

    Στο πλαίσιο συνέντευξης στο real.gr, Πάνος Καμμένος καλείται να πει την άποψή του σχετικά με «πρόσφατο δημοσίευμα του new republic, στο οποίο υπάρχει αναφορά στο πρόσωπό σας σε σχέση με τον εφοπλιστή Ευάγγελο Μαρινάκη και την υπόθεση του Noor One, με την οποία αποδείχθηκε ότι δεν έχει σχέση».

    Ο κ. Καμμένος απάντησε: «Δέχθηκα και δέχομαι αήθεις επιθέσεις από πρωτοκλασάτα στελέχη συγκεκριμένου συγκροτήματος και μάλιστα σε βάρος της οικογένειας μου και των ίδιων των παιδιών μου.

    » Αλλά επειδή θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και δίκαιος αυτό δεν έχει καμία σχέση με σενάρια, τα οποία περιγράφονται στον ελληνικό και ξένο Τύπο όπως στο περιοδικό new republic.

    » Η αντιπαράθεση μου με το συγκρότημα Τύπου και τα στελέχη του δεν σημαίνει ότι αληθεύουν δήθεν πληροφορίες ότι είχα ενημέρωση από ξένες υπηρεσίες για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Εξάλλου εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη η οποία πρόσφατα απεφάνθη περί της μη εμπλοκής του συγκεκριμένου με υποθέσεις ναρκωτικών και συγκεκριμένα για την μεταφορά τριών τόνων ηρωίνης με το Noor One», απάντησε ο κ. Καμμένος.

    Διαβάστε ακόμη:

    Τα ακίνητα που βγαίνουν κερδισμένα από την πανδημία – Τι λένε Ζαββός, Καζίνος, Καρυτινός, Κορμάς και Χρυσικός

    MacKenzie Scott: Η πρώην σύζυγος του Jeff Bezos δωρίζει την περιουσία της



    ΣΧΟΛΙΑ