Στην υπόθεση του Noor One αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα ξένου μέσου για εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση δεν ισχύουν.
Ο κ. Καμμένος απάντησε: «Δέχθηκα και δέχομαι αήθεις επιθέσεις από πρωτοκλασάτα στελέχη συγκεκριμένου συγκροτήματος και μάλιστα σε βάρος της οικογένειας μου και των ίδιων των παιδιών μου.
» Αλλά επειδή θέλω να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και δίκαιος αυτό δεν έχει καμία σχέση με σενάρια, τα οποία περιγράφονται στον ελληνικό και ξένο Τύπο όπως στο περιοδικό new republic.
» Η αντιπαράθεση μου με το συγκρότημα Τύπου και τα στελέχη του δεν σημαίνει ότι αληθεύουν δήθεν πληροφορίες ότι είχα ενημέρωση από ξένες υπηρεσίες για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Εξάλλου εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη η οποία πρόσφατα απεφάνθη περί της μη εμπλοκής του συγκεκριμένου με υποθέσεις ναρκωτικών και συγκεκριμένα για την μεταφορά τριών τόνων ηρωίνης με το Noor One», απάντησε ο κ. Καμμένος.
Διαβάστε ακόμη:
MacKenzie Scott: Η πρώην σύζυγος του Jeff Bezos δωρίζει την περιουσία της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
- Γιάννης Γρατσώνης (BSH Hellas): Πού «βλέπει» ανάπτυξη – Τα best sellers και το στοίχημα των στεγνωτηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.