ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύλλογος Συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι: «Ο έντιμος βίος δεν μπορεί να μετριέται μόνο από το τυπικό λευκό ποινικό μητρώο»
Μήνυμα για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι σήκωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, λίγο πριν την έναρξη του φιλικού με τη Λεγανές.
Οι οργανωμένοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» κρέμασαν στο πέταλο στο Καραϊσκάκη ένα πανό με αφορμή την τραγωδία της ανατολικής Αττικής, ενθυμούμενοι ωστόσο και τα θύματα της τραγωδίας στη Μάνδρα, μερικούς μήνες νωρίτερα.
Συγκεκριμένα, το πανό την «Θύρας 7» ανέφερε το εξής μήνυμα: «ΜΑΝΔΡΑ: ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΣΤΕΡΙΑ, ΜΑΤΙ: ΚΑΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ. ΘΥΡΑ 7».
Υπενθυμίζεται πως πανό κατά της κυβέρνησης για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι είχαν σηκώσει πριν λίγες ημέρες και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα της ομάδας τους με την Βασιλεία για τα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω του προέδρου της Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ για τα θύματα της τραγωδίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οργή στην Τουρκία για το «χαστούκι» από το Ευρωκοινοβούλιο – «Ιδεολογικά κλισέ» και «στήριξη τρομοκρατίας»
- ΔΑΑ: Υπερκάλυψη 5,2 φορές για το ομόλογο των 500 εκατ. ευρώ – Επιτόκιο 3,75%
- FED: Διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια – Βλέπει πλέον πληθωρισμό 3,6% και αύξηση επιτοκίων μέσα στο 2026
- THEON: Στο τραπέζι η εξαγορά της γαλλικής HGH με αποτίμηση στα 300 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.