ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα εκατομμύριο ευρώ προσφέρει ο Ολυμπιακός για την ανακούφιση των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές τις Αττικής όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.
H σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμμετέχει στο μέγα ελληνικό πένθος για τους συνανθρώπους μας που έφυγαν τόσο άδοξα.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προσφέρει άμεσα 1 εκατομμύριο ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων ενώ θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να ανοιχτούν λογαριασμοί σε τρείς τράπεζες (Πειραιώς, Εθνική, Alpha) ώστε οι φίλαθλοι του Συλλόγου και όποιος άλλος επιθυμεί να προσφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητές τους.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκινεί η ανταπόκριση του κόσμου για αιμοδοσία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έμπρακτη στήριξη στους πληγέντες δίνουν οι τράπεζες: Απαλλαγές από δάνεια, «πάγωμα» σε εισπράξεις και πλειστηριασμούς
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Και οι Έλληνες εφοπλιστές στο πλευρό των πυρόπληκτων της Αττικής: Προαναγγέλλουν μέτρα για τη στήριξή τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O εξωτικός γάμος στο Μπαλί του Γιάννη Λύρα, τα κορίτσια του Βασίλη Ζούλια, το Maggoosh της Μαργαρίτας και το Φεστιβάλ Σαπφώ με τον αξεπέραστο Σταύρο Ξαρχάκο
- Χ. Χατζηχριστοδούλου (ΕΟΔΥ) για αιμορραγικό πυρετό Κριμαίας-Κονγκό: Τι να προσέχουμε – Νέες ενημερωτικές δράσεις
- Ρευματοκλοπές: Eντατικοί έλεγχοι το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα- Τι πρέπει να αλλάξει
- Αννα Γουίντουρ: Η σιδηρά κυρία της μόδας αποχωρεί – Το τέλος μιας εποχής στη Vogue
