• Πολιτική

    Π. Γερουλάνος: Διάλογος με τους δημότες στον Νέο Κόσμο

    • NewsRoom


    Συνεχίζοντας τις δράσεις του στις γειτονιές της Αθήνας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, επισκέφθηκε τη γειτονιά του Νέου Κόσμου, συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με την έλλειψη φωτισμού, την καθαριότητα και την ανομία.

    Ο προϊστάμενος της ενορίας του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού έκανε δεκτό τον Παύλο Γερουλάνο και του μετέφερε κι εκείνος από την πλευρά του τις ανησυχίες των κατοίκων του Νέου Κόσμου, για την όμορφη και ξεχασμένη, όπως είπε, γειτονιά τους.

    «Φως στο δρόμο σήμερα», ζητούν πολίτες και καταστηματάρχες στον Νέο Κόσμο. «Είναι μια περιοχή που σφύζει από ζωή το πρωί ενώ το βράδυ που πέφτει ο ήλιος δύσκολα μπαίνει κόσμος στο μαγαζί μας. Έχουμε ανάγκη τον φωτισμό στην περιοχή».

    «Τόσα φώτα υπάρχουν στους δρόμους, αλλά τα περισσότερα είναι σπασμένα, δεν λειτουργούν. Δεν φτάνει μόνο η δική μας πρωτοβουλία», είπε ο Βασίλης, καταστηματάρχης της περιοχής. «Χρειαζόμαστε εδώ και καιρό κάδους απορριμμάτων και το έχουμε πει. Έχουν μαζευτεί τα σκουπίδια έξω από την πόρτα του μαγαζιού μας με αποτέλεσμα να μην μπαίνει ο κόσμος μέσα. Προσπαθούμε μόνοι μας», είπε ο Γιώργος, καταστηματάρχης της περιοχής.

    Ο Παύλος Γερουλάνος, μετά τον διάλογο που είχε με κατοίκους και εργαζόμενους στον Νέο Κόσμο, τους κάλεσε όλους να συμμετέχουν στην πρώτη ανοιχτή συνάντηση για τον Δήμο Αθηναίων, αύριο Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 18:30, στο Θέατρο ΠΚ, στην οδό Κασομούλη 30, όπου θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν όλοι μαζί για τα προβλήματα και τις λύσεις στη γειτονιά τους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παύλος Γερουλάνος: «Να μπουν κανόνες στο Airbnb – Iσόρροπη ανάπτυξη σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παύλος Γερουλάνος «Σχέδιο για μια Αθήνα φιλική σε όλους μας»



    ΣΧΟΛΙΑ