• Πολιτική

    «Ουδέν σχόλιο» από Οικονόμου για Σαμαρά- «Ας κάνουμε λίγη υπομονή» για γαλλικές φρεγάτες

    Γιάννης Οικονόμου, κυβερνητικός εκπρόσωπος


    Με ένα σχόλιο … «μη σχόλιο» απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου σε ερώτηση που του έγινε στο μπρίφινγκ των δημοσιογράφων για τα όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην συνέντευξη του στα «Νέα Σαββατοκύριακο», ο οποίος, ως γνωστόν, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του τόσο για την πολιτική που ακολουθεί η Αθήνα απέναντι στην Τουρκία, όσο και για τις επιλογές που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρόσφατο ανασχηματισμό.

    «Δεν έχω κανένα σχόλιο για τις δηλώσεις και τις απόψεις του πρώην Πρωθυπουργού. Ο κ. Σαμαράς είναι πρώην Πρωθυπουργός, δεν θα σχολιάσω ούτε τις απόψεις, ούτε τις σκέψεις του για κανένα ζήτημα».

    Το μη σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου φαίνεται πως θα είναι στο εξής και η προσέγγιση του Μεγάρου Μαξίμου απέναντι στον κ. Σαμαρά.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ρωτήθηκε και αν η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παρίσι υπάρχει περίπτωση να συνοδευτεί με ανακοινώσεις σχετικά με την απόκτηση γαλλικών φρεγατών. «Ας κάνουμε λίγο υπομονή», απάντησε χαρακτηριστικά.

    Κυβερνητικές πηγές εκτιμούσαν ότι στο Παρίσι το παρόν θα δώσουν εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Νίκος Δένδιας και ο Νίκος Παναγιώτοπουλος, στοιχείο που δεν αποκλείεται να συνδέεται με το ζήτημα των υπό αγορά φρεγατών. Η συγκεκριμένη πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται όμως θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν εξελίξεις για αυτό το θέμα.

    Διαβάστε επίσης

    Οικονόμου για ΔΕΗ: Η άντληση κεφαλαίων επιτρέπει την ενίσχυση – Δεν το αντιλαμβάνεται ο κ. Τσίπρας

    Μητσοτάκης – Μακρόν: Δίνουν τα χέρια για αγορά τριών φρεγατών Belharra από την Γαλλία



    ΣΧΟΛΙΑ