• Πολιτική

    Οπαδοί του Σώρρα έκαναν άνω-κάτω την παρουσίαση του νέου κόμματος του Γ. Βαρουφάκη!

    Γιάνης Βαρουφάκης

    Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης


    Με απρόοπτο τρόπο έκλεισε η παρουσίαση του νέου κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, ΜέΡΑ 25, με τον πρώην υπουργό να φεύγει από τη πλαϊνή πόρτα μετά την «επίθεση» οπαδών του Αρτέμη Σώρρα!

    Τρεις άνδρες που, όπως αποδείχθηκε, ήταν οπαδοί του Σώρρα, ζήτησαν να πάρουν τον λόγο στην εκδήλωση. Όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης τους αρνήθηκε, οι άνδρες κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του και άρχισαν να φωνάζουν: «Είσαι για το Ειδικό Δικαστήριο!».

    Μάλιστα, αν δεν είχαν επέμβει οι ψυχραιμότεροι, τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί πιο άσχημα. Οι τρεις άνδρες, τελικά, οδηγήθηκαν προς την έξοδο.

    Νωρίτερα, κατά την παρουσίαση, ο Γ. Βαρουφάκης ανέπτυξε τους άξονες της πολιτικής του κόμματος «ΜέΡΑ25». Ο Βαρουφάκης παρουσίασε στο πλαίσιο της ιδρυτικής συνδιάσκεψης τους άξονες πολιτικής του νέου κόμματος τονίζοντας «Δεν είναι ακόμη ένα… κόμμα».

    Πριν από την κεντρική ομιλία του Βαρουφάκη υπήρξε συναυλία του γνωστού Κρητικού μουσικού Ψαραντώνη, τον οποίο ο πρώην υπουργός Οικονομικών ασπάστηκε θερμά.

    Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο Βασίλης Βασιλικός αλλά και ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης, ενώ από βίντεο μεταδόθηκε και μήνυμα του Νόαμ Τσόμσκι.



    ΣΧΟΛΙΑ