ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία διαμαρτυρίας φοιτητών και καθηγητών στο κέντρο της Αθήνας. Οι οδοί Σταδίου και Πανεπιστημίου δόθηκαν και πάλι στην κυκλοφορία.
Οι φοιτητές, ξεκίνησαν από τα Προπύλαια και αφού πέρασαν διαμαρτυρόμενοι μπροστά από το Κοινοβούλιο, επέστρεψαν στα Προπύλαια.
Πριν διαλυθούν, ωστόσο, έδωσαν ραντεβού για την επόμενη Παρασκευή, στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε εξέλιξη πορεία διαμαρτυρίας καθηγητών και φοιτητών-Κλειστές Πανεπιστημίου και Σταδίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.