Ρούχα, σακίδια και αντίτυπα της Βίβλου με την υπογραφή του Ντόναλντ Τραμπ. Αυτά πήραν μεταξύ άλλων κάτοικοι της Αλαμπάμα, κατά την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου στην περιοχή, μετά τον φονικό ανεμοστρόβιλο.
Πέντε μέρες μετά την καταστροφή, που κόστισε τη ζωή 23 ανθρώπων, ο Τραμπ επισκέφθηκε την περιοχή, συζήτησε με αξιωματούχους της πολιτείας και συνάντησε οικογένειες των θυμάτων. Ο Αμερικανός πρόεδρος, με την Μελάνια Τραμπ, επισκέφθηκαν την εκκλησία που λειτουργεί ως καταφύγιο για τους πληγέντες.
Εκεί, άνθρωποι περίμεναν να πάρουν είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και ένα από τα αντίτυπα της Βίβλου, που υπέγραφε εκείνη την ώρα ο Ντόναλντ Τραμπ. Κάποτε, κατά την προεκλογική περιοδεία του, ο σημερινός πρόεδρος είχε υπογράψει μία Βίβλο που στη συνέχεια «έπιασε» 3.500 δολάρια στο eBay σύμφωνα με τους New York Times.
https://youtu.be/I0GqzX6s7VY
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δεν φταίει ο Γιάννης. Ούτε ο Σπανούλης, και πριν μιλήσεις για την Εθνική μπάσκετ δες την εικόνα στον καθρέφτη [βίντεο]
- Fitch: Υποβάθμισε τη Γαλλία από «AA-» σε «A+»
- Οι «Νύχτες» της Λήδας Κοντογιαννοπούλου: Η ζωγράφος που κάνει το σκοτάδι ποίηση και κατακτά τις αίθουσες τέχνης
- Όμιλος Φάις: Με υπογραφή Ergon Agora η επόμενη ευκαιρία για την Αγορά Μοδιάνο
