• Πολιτική

    Ο Θεοδωράκης άδειασε τον Σπ. Δανέλλη: Δεν θα στηρίξουμε την κυβέρνηση σε περίπτωση που φύγουν οι ΑΝΕΛ

    Θεοδωράκης Ποτάμι

    Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης


    Με μια νέα δήλωσή του, την δεύτερη μέσα στην ίδια ημέρα, ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση πως το Ποτάμι δεν πρόκειται να στηρίξει την κυβέρνηση, σε που ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης.

    Η νέα δήλωση του αρχηγού του Ποταμιού έρχεται μετά την διαφοροποίηση του βουλευτή του κόμματος του, Σπύρου Δανέλλη, ο οποίος υποστήριξε πως σε περίπτωση που οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, το Ποτάμι θα έπρεπε να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

    «Η θέση του Κινήματός μας, όμως, είναι ξεκάθαρη. Προωθούμε βελτιώσεις και αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία, αλλά δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση σε περίπτωση ψήφου εμπιστοσύνης και δεν αντικαθιστούμε στην κυβέρνηση τους ΑΝΕΛ», αναφέρει στην δήλωσή του ο Σταύρος Θεοδωράκης.

    Παράλληλα, ο αρχηγός του Ποταμιού κάλυψε εν μέρη τον βουλευτή του λέγοντας πως «ο Σπύρος Δανέλλης έχει τις προσωπικές του απόψεις, είναι γνωστές και δεν σχετίζονται με τη συγκυρία».

    Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατέληξε λέγοντας ότι «σε αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι και κατηγορηματικοί».

    Πάντως, οι δηλώσεις του κ. Δανέλλη καταδεικνύουν τις διαφορετικές γραμμές που υπάρχουν εντός του Ποταμιού, αν και ο ίδιος επιχείρησε να ανασκευάσει, δηλώνοντας πως έπεσε παρερμηνεύτηκε.

    Οι δηλώσεις Θεοδωράκη έγιναν μετά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού και ως εκ τούτου εκτιμάται ότι το θέμα της διαφοροποίησης του κ. Δανέλλη θεωρείται λήξαν.

    Το ενδιαφέρον πλέον μεταφέρετε στην συνεδρίαση της Μεγάλης Συνέλευσης Αντιπροσώπων του ΚΙΝΑΛ την Κυριακή, που αναμένεται να καθορίσει και τις σχέσεις του Ποταμιού με το Κίνημα από εδώ και πέρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οργή στη ΔΗΣΥ για την «βόμβα» Δανέλλη περί στήριξης του Ποταμιού στην Κυβέρνηση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα μαζεύει μετά τις αντιδράσεις ο Δανέλλης: «Παρερμηνεύτηκα, μιλούσα θεωρητικά»!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βόμβα Δανέλλη: Αν χρειαστεί, το Ποτάμι θα βάλει πλάτη στην κυβέρνηση



    ΣΧΟΛΙΑ