• Πολιτική

    Οργή στη ΔΗΣΥ για την «βόμβα» Δανέλλη περί στήριξης του Ποταμιού στην Κυβέρνηση

    Κωνσταντινόπουλος

    Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος


    Αναστάτωση επικρατεί στην Δημοκρατική Συμπαράταξη μετά την βόμβα του βουλευτή του Ποταμιού Σπύρου Δανέλλη, ο οποίος μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο αποκάλυψε πως το Ποτάμι θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση αν οι ΑΝΕΛ φύγουν από αυτή.

    Στον βουλευτή των ΑΝΕΛ έσπευσε να απαντήσει ο επικεφαλής του τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

    «Η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος, ενώ καλεί τον Σταύρο Θεοδωράκη να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά καθώς δεν του αξίζει το πολιτικό τέλος που τον οδηγούν τα στελέχη του.

    Τις δηλώσεις του κ. Δανέλλη είχε σχολιάσει νωρίτερα και ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Υποδομές, Μεταφορές, Έρευνα, Ψηφιακή Πολιτική, Γιάννης Μανιάτης. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση δημοσιογράφου, απάντησε: «Αυτή η ερώτηση καλύτερα να απευθυνθεί στον κ. Θεοδωράκη ο οποίος σήμερα δήλωσε ότι Το Ποτάμι δεν θα γίνει δεξαμενή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

    Πάντως, την ώρα που η κυβέρνηση καταγγέλλει για σχέδιο αποστασίας, σενάρια θέλουν μια ομάδα «πρόθυμων» βουλευτών, κυρίως ανεξάρτητων αλλά και βουλευτών μικρών κομμάτων που είναι αμφίβολο αν θα καταφέρουν να εκλεγούν στην επόμενη βουλή, να είναι έτοιμοι να εισέλθουν στον κυβερνητικό συνασπισμό. Από την πλευρά του ο κ. Δανέλλης, δεν κρύβει πλέον το φλερτ του με τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ενθέρμως τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βόμβα Δανέλλη: Αν χρειαστεί, το Ποτάμι θα βάλει πλάτη στην κυβέρνηση



    ΣΧΟΛΙΑ