• Πολιτική

    Τα μαζεύει μετά τις αντιδράσεις ο Δανέλλης: «Παρερμηνεύτηκα, μιλούσα θεωρητικά»!

    Σπύρος Δανέλλης

    Σπύρος Δανέλλης


    Να ανασκευάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί ανάγκης στήριξης της κυβέρνησης από το Ποτάμι στην περίπτωση αποχώρησης από των ΑΝΕΛ επιχείρησε ο βουλευτής του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, Σπύρος Δανέλλης.

    Οι δηλώσεις του βουλευτή, που φαίνεται να ανήκει στην ομάδα των «προθύμων» βουλευτών για να στηρίξουν την κυβέρνηση, προκάλεσε αναστάτωση και μέσα στο Ποτάμι, καθώς ήρθαν σε μια στιγμή που ο Σταύρος Θεοδωράκης επέστρεφε από το εξωτερικό, όπου είχε βρεθεί για να συναντηθεί με την Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Φεντερίκα Μογκερίνι. Ο Θεοδωράκης συγκάλεσε στις 6 το απόγευμα συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, ενώ θα συνεδριάσει και το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού.

    Η δήλωση του κ. Δανέλλη ήταν αντίθετη με την γραμμή του Σταύρου Θεοδωράκη, που είχε πρόσφατα υποστηρίξει με ανάρτησή του στο Twitter πως οι βουλευτές του Ποταμιού δεν πρόκειται να στηρίξουν την κυβέρνηση, ζητώντας να σταματήσει η παραπληροφόρηση. Πάντως, ο κ. Δανέλλης έσπευσε να διευκρινίσει στους συναδέλφους του πως μιλούσε θεωρητικά, ενώ υποστήριξε πως οι δηλώσεις του παρερμηνεύτηκαν. Όπως υποστήριξε αυτό που εννοούσε ήταν πως «τα προοδευτικά μέτρα πρέπει να στηρίζονται από τις προοδευτικές δυνάμεις».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βόμβα Δανέλλη: Αν χρειαστεί, το Ποτάμι θα βάλει πλάτη στην κυβέρνηση
     
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Δανέλλη: Αν χρειαστεί, το Ποτάμι θα βάλει πλάτη στην κυβέρνηση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διαψεύδει τις φήμες ο Σπ.Δανέλλης: Παραμένω στο Ποτάμι, αν έφευγα θα άφηνα την έδρα



    ΣΧΟΛΙΑ