• Πολιτική

    Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφτηκε το ζευγάρι ηλικιωμένων που δώρισαν €100.000 στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου

    • NewsRoom
    Βιβλία δώρισε στον Ν. Ανδρουλάκη ο Π. Αραμπατζής

    Βιβλία δώρισε στον Ν. Ανδρουλάκη ο Π. Αραμπατζής


    Μια συγκινητική συνάντηση είχε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο χωριό Μάνη του Έβρου.

    Πήγε εκεί για να επισκεφτεί ένα ηλικιωμένο ζευγάρι το οποίο με τις πράξεις του προκάλεσε αίσθηση στο Πανελλήνιο.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε τον Παναγιώτη και τη Σωτηρία Αραμπατζή, οι οποίοι δώρισαν τους κόπους μιας ζωής, 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

    Ο κ. Ανδρουλάκης τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία τους να δωρίσουν τους κόπους μιας ζωής για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας των συμπολιτών τους.

    O N. Ανδρουλάκης δήλωσε: «Με πολλή χαρά επισκέφτηκα τον κύριο Παναγιώτη και την κυρία Σωτηρία Αραμπατζή, που μας συγκίνησαν δωρίζοντας τους κόπους μιας ζωής στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Τους ευχαριστώ για τη ζεστασιά της φιλοξενίας τους στο όμορφο χωριό τους, τη Μάνη».

    Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Παναγιώτης είχε πει:

    «Έχουμε μια οικονομική άνεση και σκεφτήκαμε να κάνουμε μια δωρεά. Αποφασίσαμε η δωρεά αυτή να γίνει στο νοσοκομείο της πόλης μας. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και είμαστε συνέχεια στους γιατρούς», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιώτης.

    Τα χρήματα αυτά όπως αποκάλυψε, προέρχονται από τις οικονομίες μιας ζωής που έκαναν, δουλεύοντας ως μετανάστες στη Γερμανία. Όσο για την ιδέα της δωρεάς απέδωσε την «πατρότητα της σκέψης», στη σύζυγό του, Σωτηρία.

    Σήμερα, η κ. Σωτηρία είναι 86 ετών και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας, γι’ αυτό και είναι ξαπλωμένη αρκετές ώρες στο κρεβάτι. Όμως, δίπλα της είναι ο κ. Παναγιώτης, ο οποίος έχει φτάσει αισίως τα 90 χρόνια ζωής και τη φροντίζει.

    Διαβάστε επίσης:

    Συγκλονιστικό: Η 89χρονη που δώρισε ασθενοφόρο αξίας 65.000 ευρώ

    Ανδρουλάκης: Η ύπαιθρος πρέπει να γίνει η ευημερούσα περιοχή στην οποία θέλεις να ζεις



    ΣΧΟΛΙΑ