ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεκινούν σήμερα οι επαφές ενημέρωσης των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά για τις διαπραγματεύσεις και τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό, μετά και την τριμερή συνάντηση που είχε στη Βιέννη.
Στις 12:00 το μεσημέρι ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει συνάντηση στον Περισσό με τον γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και το απόγευμα με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.
Αύριο αναμένεται να συναντηθεί με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά και το απόγευμα με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνήθηκε να δει τον Νίκο Κοτζιά, οπότε ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντήσει τον τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Σήκωσε το γάντι» το Μαξίμου και απάντησε στον Ερντογάν: «Η Ελλάδα έχει πρωθυπουργό, όχι Σουλτάνο»!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς ζητάει ο Κοτζιάς – Γιατί αρνείται ο Κυρ. Μητσοτάκης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ντιμιτρόφ και Κοτζιάς διαψεύδουν τις εικασίες για συμφωνία για το νέο όνομα της πΓΔΜ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Cener, Viohalco, ΕΛΠΕ, ΕΛΧΑ, ΕΤΕ, Profile
- Tesla: Νέα τετρακίνητη έκδοση Model Y στις ΗΠΑ με τιμή από 41.990 δολάρια
- Στο Πεντάγωνο ο Νίκος Δένδιας για συνάντηση με τον Πιτ Χέγκσεθ
- ΗΠΑ–Ινδία: Εμπορική συμφωνία με μείωση δασμών στο 18% και τέλος στις αγορές ρωσικού πετρελαίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.