ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με επείγον έγγραφο του τμήματος εκλογών και πολιτικών κομμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών ζητείται να ενημερώσουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία, αν υπάρχει επάρκεια σε κάλπες και παραβάν ενόψει των εκλογών του ερχόμενου Μαΐου.
Και είναι τόσο επείγον το έγγραφο που βάζει και καταληκτική ημερομηνία την 19η Οκτωβρίου, στους δήμους που απευθύνεται για να προβούν σε ενημέρωση!
Όπως σχολιάζει το cretalive, που δημοσιεύει το έγγραφο, επειδή ως χώρα δεν το ‘χουμε να προγραμματίζουμε επτά μήνες μπροστά, επειδή έρχεται ως επείγον έγγραφο, επειδή πολλά λέγονται και περισσότερα εννοούνται για πρόωρες εκλογές και πριν τη λήξη της χρονιάς, δεν είναι κι εντελώς αθώα αυτή η επιστολή που υπογράφεται από τον υπουργό Αλέξη Χαρίτση!

Πηγή: cretalive.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Κληρώνει» τον Φλεβάρη για κυβέρνηση; Γιατί θεωρείται πιθανός μήνας για πρόωρες εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυρίζει εκλογές: Έρχονται 15.000 προσλήψεις εκπαιδευτικών!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνεχίζονται οι προεκλογικές προσλήψεις: 2.300 άνεργοι πιάνουν δουλειά σε κέντρα προσφύγων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεταφορικό Ισοδύναμο Επιχειρήσεων: Ξεκινάν oι αιτήσεις για το 2023 – Στήριξη στους νησιώτες επιχειρηματίες με προϋπολογισμό 40 εκατ. ευρώ
- KPMG in Greece: Ο στρατηγικός εταίρος για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων
- Μπακογιάννης κατά Δούκα: Δάνειο-μαμούθ πολιτικής επιβίωσης για τον κ. Δούκα – Σε τροχιά μνημονίων ο Δήμος Αθηναίων, ο λογαριασμός στους δημότες
- F1 Βαρκελώνη: Ποιος θα σπάσει το σερί του Αντονέλι;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.