• Πολιτική

    Ο Μπογδάνος ανακοίνωσε το νέο κόμμα του, «Εθνική Συμφωνία» – Συνεργασία με Τζήμερο,Κρανιδιώτη

    • NewsRoom
    Κωνσταντίνος Μπογδάνος

    Κωνσταντίνος Μπογδάνος


    Εθνική Συμφωνία λέγεται το νέο κόμμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου , το οποίο και ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης στο ξενοδοχείο “Στράτος Βασιλικός”.

    Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι Φαήλος Κρανιδιώτης, Θάνος Τζήμερος και Νίκος Καραχάλιος, καθώς και άλλα στελέχη της ΝΔ που είναι παραγκωνισμένα τον τελευταίο καιρό και εκτιμούν ότι το κόμμα πηγαίνει προς την λάθος κατεύθυνση.

    Ο ανεξάρτητος βουλευτής, μέσω της πολιτικής του κίνησης, αναμένεται να συμμετάσχει στο κόμμα “Δημιουργία”, μαζί με τους Τζήμερο και Κρανιδιώτη.

    Οι διαπραγματεύσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο και όπως αποκάλυψε ο κ. Μπογδάνος μιλώντας  στην εκπομπή “Αντιθέσεις” και το Action24, το νέο αυτό κόμμα θα αναπροσαρμόσει την ονομασία του και θα λέγεται “Εθνική Δημιουργία”, ενσωματώνοντας και την δική του πολιτική κίνηση.

    Ο Κωσταντίνος Μπογδάνος θα έχει την μια από τις δυο θέσεις αντιπρόεδρου και θα είναι υπεύθυνος και για την επικοινωνιακή τακτική του κόμματος, ενώ την δεύτερη θέση αντιπροέδρου του κόμματος θα κατέχει ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Πρόεδρος του κόμματος έχει αποφασιστεί να είναι ο Θάνος Τζήμερος.

    Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα έχει και την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του κόμματος αφού είναι ο μόνος που έχει την βουλευτική ιδιότητα ενώ την ώρα των εκλογών στα ψηφοδέλτια θα συμμετέχει ένα 25% δικών του στελεχών.

    Εάν δεν στραβώσει κάτι την τελευταία στιγμή, καθώς οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο, το νέο κόμμα θα ανακοινωθεί στις 4 Μαΐου και ιδεολογικές του αρχές θα είναι ο φιλελεύθερος συντηρητισμός και ο ευρωατλαντισμός.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ισραηλινές διαβεβαιώσεις, η απάντηση της Αθήνας και τα σενάρια νέων αγωγών – Το προσκήνιο και παρασκήνιο της τριμερούς Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ

    Συνάντηση Μητσοτάκη με Νούλαντ: Επαναβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο των διμερών μας σχέσεων με τις ΗΠΑ



    ΣΧΟΛΙΑ