• Top Stories

    Βασιλική Πλεξίδα: Συγκλονίζει η επιζήσασα από το δυστύχημα της Ελασσόνας (video)

    Πλεξίδα


    Λίγοι μήνες μόνο έχουν περάσει από το τραγικό δυστύχημα στην Ελασσόνα, όπου τέσσερις άνθρωποι, έχασαν άδικα την ζωή τους, με την Βασιλική Πλεξίδα να είναι η μόνη επιζήσασα από την μοιραία πτώση του ελικοπτέρου Χιούι.

    Η τυχερή -μέσα στην ατυχία της- αρχιλοχίας, ευχαρίστησε τον Θεό και την Παναγία που κατάφερε να βγει ζωντανή από το δυστύχημα αυτό, που δυστυχώς στοίχισε την ζωή στους υπόλοιπους τέσσερις επιβαίνοντες, αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού Ξηράς.

    Μάλιστα, η Βασιλική Πλεξίδα, βρέθηκε σήμερα στο μοναστήρι της Παναγιάς Ακρωτηριανής στην Σέριφο, όπου η οικογένειά της, είχε προγραμματίσει λειτουργία, για να εκπληρώσει η ίδια ένα τάμα που ήθελε. Αφιέρωσε στην Παναγία ένα καντήλι, στο οποίο είναι δεμένο ένα ομοίωμα ελικοπτέρου και το κομποσκοίνι της και τη φόρμα που φορούσε εκείνη την ημέρα, η οποία είναι σκισμένη από την πτώση του ελικοπτέρου.

    Το “παρών”, έδωσε μάλιστα και ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Η αρχιλοχίας, μίλησε για το σκηνικό και για το πώς σώθηκε:

    «Με το που αντιλήφθηκα το πρώτο χτύπημα ασυναίσθητα έκανα το σταυρό μου και ζήτησα από την Παναγία να με βοηθήσει. Κατευθείαν κατέβηκε, την είδα ολοζώντανη, με ξερίζωσε με το πάτωμα και το κάθισμα μαζί, την ένιωσα την εξύψωση προς τα πάνω και με τοποθέτησε τέρμα πίσω, αριστερά από το ελικόπτερο με μισογυρισμένη την πλάτη για να μην θυμάμαι καμία εικόνα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελασσόνα: Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελασσόνα: Σοκαριστική μαρτυρία του ανθρώπου που βρήκε την Βασιλική Πλεξίδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελασσόνα: Εικόνες από το δύσβατο σημείο της επιχείρησης ανάσυρσης των τεσσάρων σορών (video)



    ΣΧΟΛΙΑ