• Top Stories

    Τζανακόπουλος: Πιθανή η λύση αύριο στο Eurogroup της Μάλτας

    Τζανακόπουλος

    Δημήτρης Τζανακόπουλος


    Αν κάποιοι ανακαλύψουν νέα κολλήματα στη διαπραγμάτευση, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, θα ζητήσουμε έκτακτη σύνοδο κορυφής, ωστόσο ο κ. Τζανακόπουλος, υποστήριξε ότι αυτό δεν θα χρειαστεί.

    Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Δ. Τζανακόπουλος είπε ότι είναι πιθανή η εξεύρεση λύσης στο αυριανό eurogroup στη Μάλτα.

    “Θεωρώ ότι τα πράγματα είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν σε μια πολύ θετική εξέλιξη, αύριο. Νομίζω ότι όλοι έχουν συνειδητοποιήσει στην Ευρώπη ότι η Ελλάδα έχει πετύχει εντυπωσιακά δημοσιονομικά αποτελέσματα. Για πρώτη φορά είμαστε σε πορεία ολοκλήρωσης του προγράμματος” ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Σε ότι αφορά στις αναφορές Τσίπρα σε έκτακτη σύνοδο κορυφής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε πως η κυβέρνηση επιθυμεί την εξεύρεση λύσης και πως ο Πρωθυπουργός εξήγησε ότι εάν κάποιοι επιχειρήσουν εκ νέου να βάλουν κολλήματα τότε θα πρέπει η λύση να αναζητηθεί σε στο ανώτερο επίπεδο.

    Δεν έχει αλλάξει κάτι στην πορεία, είπε ο κ. Τζανακόπουλος, το ίδιο ισχύει και σήμερα, εάν κάποιοι βάλουν κόλλημα τότε η χώρα θα ζητήσει έκτακτη σύνοδο, τονίζοντας ωστόσο ότι προς το παρόν υπάρχουν ελπίδες για λύση στη σύνοδο των υπουργών οικονομικών της ευρωζώνης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σήμερα η δημοπρασία της γραμμής «4» του μετρό – Το καλοκαίρι του 2018 αναμένεται ο ανάδοχος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλλας, Γερμανός, Μηνά, Κόουπ: Τέσσερις επιχειρηματίες κόντρα στη μιζέρια της ελληνικής πραγματικότητας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βίκυ Σταμάτη: «Γιορτάζουμε σήμερα εγώ και ο γιος μου»



    ΣΧΟΛΙΑ