• Top Stories

    Τρόμος στη Μύκονο με το κύκλωμα ναπολιτάνικης συμμορίας-Πώς άρπαξαν ρολόι αξίας 68.000 ευρώ από Γάλλο τουρίστα


    Tο κύκλωμα που αρπάζει ακριβά ρολόγια στη Μύκονο ξαναχτύπησε με θύμα αυτή τη φορά έναν Γάλλο τουρίστα και λεία το ρολόι του αξίας 68.000.

    Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κοσμοπολίτικο νησί των ανέμων. Οι δράστες, επιτέθηκαν και άρπαξαν το ρολόι Γάλλου τουρίστα ο οποίος εκινείτο με το αυτοκίνητο του στην περιοχή Κόρφος. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 3. Το θύμα, βρισκόταν με το νοικιασμένο Fiat 500 στην περιοχή.

    Οδηγούσε με χαμηλή ταχύτητα καθώς το περασμένο της ώρας σε συνδυασμό με την επικινδυνότητα των μυκονιάτικων δρόμων ειδικά τις βραδινές ώρες όπου η ορατότητα είναι περιορισμένη, αναγκάζουν για λόγους ασφαλείας τους οδηγούς να κινούνται αργά.

    Οι δράστες που επέβαιναν σε ένα σκουτεράκι και πιθανότατα τον είχαν παρακολουθήσει, είδαν τον Γάλλο να χαλαρώνει και να βγάζει το χέρι του έξω από το παράθυρο, όρμησαν και του άρπαξαν το ρολόι.

    Το θύμα δεν πρόλαβε να αντιδράσει, ούτε φυσικά να κυνηγήσει τους Ναπολιτάνους που αμέσως μετά την επίθεση πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

    Τα κλιμάκια του Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής «χτενίζουν» τη Μύκονο για τον εντοπισμό της ναπολιτάνικης συμμορίας, που αρπάζει ρολόγια ευκατάστατων τουριστών, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν προβεί σε κάποια σύλληψη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το μεγάλο σκάνδαλο: Πως η ΓΓ Περιουσίας Πέτη Πέρκα ευνόησε το Nammos στην Μύκονο. Το μίσθωμα και ο Αντώνης Ρέμος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ψινάκης απαντά για το ερημονήσι «Μύκονος»: Πού βρισκόταν τελικά όταν καιγόταν η ανατολική Αττική

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αίσχος: Άφησε άνεργους 11.000 υπαλλήλους και κάνει πάρτι εκατομμυρίων στη Μύκονο (video)

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ