• Top Stories

    Τρεις ημέρες χρειάζονται για να καθαρίσει η Αθήνα από τα σκουπίδια (pics)

    • NewsRoom


    Μετά την χθεσινή απόφαση της ΠΟΕ – ΟΤΑ να αναστείλει τις κινητοποιήσεις της, το ερώτημα ήταν το πότε θα ξεκινούσαν οι εργαζόμενοι την αποκομιδή των σκουπιδιών.

    Από τη στιγμή που το πρόβλημα είχε διογκωθεί, η μόνη λύση ήταν να ξεκινήσουν από τα ξημερώματα της Παρασκευής, κάτι που έγινε.

    Στελέχη της ομοσπονδίας τόνιζαν ότι χρειάζεται τρεις ημέρες η Αθήνα προκειμένου να καθαρίσει ενώ φυσικά η μυρωδιά της δυσοσμίας θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα, προκειμένου να φύγει εντελώς.

    Τα απορριμματοφόρα ξεκίνησαν και πάλι και μάλιστα κάνοντας και αυξημένα δρομολόγια, για να τελειώσει όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα το μαρτύριο. Το γεγονός ότι για τόσες ημέρες οι λόφοι των σκουπιδιών ήταν μαζεμένοι και σε άσχημες συνθήκες, αφού η ζέστη που επικρατούσε ήταν αφόρητη, όπως είναι λογικό, έκανε τις κατασαρίδες και τα ποντίκια να μην αποχωρίζονται τα μέρη εκείνα. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι είναι απαραίτητη η απολύμανση τόσο των κάδων όσο και των γύρω χώρων που ήταν στοιβαγμένα τα σκουπίδια. Γι αυτόν τον λόγο, θα βγουν στο δρόμο υδροφόρες από τους δήμους.

    Πάντως, στην συνεδρίαση της ΠΟΕ – ΟΤΑ,  που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες, ακούστηκε και η άποψη να συνεχιστεί η απεργία έως και την Κυριακή. Ωστόσο, αυτή ήταν η άποψη της μειοψηφίας, αφού η πλειοψηφία σκέφτηκε πως έπρεπε να τελειώσει η ταλαιπωρία των πολιτών, τη στιγμή που ο υδράργυρος θα έφτανε και τους 43 βαθμούς.

    Αποτέλεσμα εικόνας για σκουπιδια απεΑποτέλεσμα εικόνας για σκουπιδια απεΑποτέλεσμα εικόνας για σκουπιδια απε
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρωτοφανές! Ο Μητσοτάκης «φλερτάρει» με Γεννηματά και ο Τσίπρας τους «κάνει πλάτες»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μύκονος: Χώρα vs Παραλίες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το μεγάλο μυστικό των νέων αφεντικών της Εθνικής Ασφαλιστικής – Τι ενώνει Τάκη Κανελλόπουλο, J. Koudounis και M. Fairfield



    ΣΧΟΛΙΑ