• Top Stories

    Συγκλονίζει ο πατέρας της Ηριάννας: «Θέλει πίσω τη ζωή της» (video)

    Ηριάννα

    Η Ηριάννα Β.Λ και ο Περικλής Μ. μεταφέρονται κάτω από αυστηρά μέτρα ασφάλειας στο Εφετείο Αθηνών όπου είχαν κριθεί πρωτοδίκως ένοχοι για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση (Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    «Θέλει να πάρει πίσω τη ζωή της»: Με τα λόγια αυτά, ο πατέρας της Ηριάννας, εμφανώς συγκινημένος, αναφέρθηκε στο παιδί του, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

    «Θέλουμε μια δίκαιη δίκη» είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της 29χρονης καλώντας παράλληλα τον κόσμο να ακούσει όσα έχει να πει η κόρη του.

    Ο πατέρας της Ηριάννας εξέφρασε την διαφωνία της κόρης του αλλά και της οικογένειας συνολικά για τα χθεσινά γεγονότα, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι «κάποιοι άνθρωποι στο όνομα της Ηριάννας είναι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση».

    Τόνισε το αίτημά της οικογένειας για «δίκαιη δίκη» και «να φανεί η αλήθεια».

    Μεταξύ άλλων είπε ότι 257 γενετιστές από όλο τον κόσμο, υποστηρίζουν πως η απόφαση είναι λάθος, καθώς το DNA είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί, ενώ ευχήθηκε να τελειώσει η περιπέτεια της κόρης του και να μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της.

    Ερωτηθείς για την ψυχολογική κατάσταση στην οποίας βρίσκεται είπε πως η κόρη του είναι δυνατή και πως ανησυχεί για την οικογένειά της.

    Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του στον ΑΝΤ1:

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο εκκεντρικός παπάς που κλωτσάει τα ΑΤΜ και η απάντηση της Ιεράς Συνόδου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεπέρασαν τα όρια οι Τούρκοι: «Παρενόχλησαν» το αεροσκάφος και το ελικόπτερο που επέβαιναν Παυλόπουλος και ο Καμμένος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βέλη Τζανακόπουλου σε δικαστές: Η απόφαση για την Ηριάννα καταγράφεται στο μαύρο βιβλίο της ελληνικής Δικαιοσύνης



    ΣΧΟΛΙΑ