ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με γλυκά υποδέχτηκε τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από την οικεία του στον Βαρνάβα Αττικής, ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας.
Αυτή του η κίνηση, που εξέπληξε τους δημοσιογράφους, έγινε λίγες ώρες πριν ο πατέρας του επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς σήμερα στις 12:30 λήγει η 48ωρη άδειά του.
Λίγο πριν από τις 9 το πρωί, σύμφωνα με το «Ε», ο Δημήτρης Κουφοντίνας αποχώρησε από το σπίτι του στον Βαρνάβα, μαζί με τον γιο του και την Αγγελική Σωτηροπούλου.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τέλος χρόνου: Πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού επέστρεψε ο Δημήτρης Κουφοντίνας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλεξία Μπακογιάννη: Πώς χειρίστηκε την άδεια Κουφοντίνα – «Ξαναζείς τον τρόμο»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στην Κρήτη: 26χρονη σκότωσε 35χρονο με μαχαιριές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λαϊκή αγρύπνια για τον Γιώργο Μαζωνάκη την Κυριακή – Πότε θα γίνει η κηδεία του
- Στον «Θεό» η τιμή του ντίζελ στην Καλιφόρνια – Έφτασε τα 9,99 δολάρια το γαλόνι
- Μέγιστη αυτοσυγκράτηση στη Μέση Ανατολή ζητούν οι ηγέτες της BRICS – Κίνα και Ινδία συμφώνησαν να επιλύσουν τις μεθοριακές διαφορές τους
- Μαζωνάκης: «Δεν έχω καμία σχέση με τον θάνατο του Μαζωνάκη» λέει ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος διοικητής της 6ης ΥΠΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.