ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμα μία απίστευτη αποκάλυψη βγήκε στο φως της δημοσιότητας για το μόλις επτά μηνών κακοποιημένο μωρό στην Πάτρα.
Μετά την χθεσινή του εισαγωγή στο νοσοκομείο προκειμένου να θεραπευτουν τα τραύματα του, τα πρώτα στοιχεία έγιναν γνωστά. Η νέα όμως πληροφορία, σύμφωνα και με το tempo24.news, είναι ότι τον Μάιο, ένα συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, είχε δώσει κατάθεση στην αστυνομία, μιλώντας για ένα χτύπημα στο μάτι του μωρού, από τους ίδιους τους “γονείς” του.
Έτσι, το θέμα διερευνήθηκε, αποδείχτηκε ότι η κατάθεση ήταν αληθής και σχηματίστηκε δικογραφία που εστάλη στον Εισαγγελέα. Πλέον, βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων και των αποφάσεων για τους γονείς – τέρατα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάτρα: Απίστευτοι οι ισχυρισμοί των γονιών του άγρια βασανισμένου βρέφους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάτρα: Σε καλή κατάσταση το μωράκι που κακοποιήθηκε παρά τα χτυπήματα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποτροπιασμός στην Πάτρα: Γονείς χτυπούσαν και έκαιγαν βρέφος 7 μηνών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άννα Ευθυμίου: Η Κυβέρνηση με πράξεις αποδεικνύει ότι βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους
- Το Ιράν παρουσίασε, μέσω Πακιστάν, την τελευταία πρότασή του στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
- Εύοσμος: Χειρουργήθηκε ο 5χρονος που ακρωτηριάστηκε στο δάχτυλο σε νηπιαγωγείο
- Exxon Mobil – Chevron: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη τους το α’ τρίμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.