• Πολιτική

    «Οικογενειακή υπόθεση» ο ΟΑΣΘ: Ο ΣΥΡΙΖΑ όρισε πρόεδρο τον πατέρα του υπουργού Νίκου Παππά, Στέλιο (video)

    Στέλιος Παππάς ΟΑΣΘ

    Στέλιος Παππάς


    Την… αγάπη του για τον θεσμό της οικογένειας αποδεικνύει ξανά «έμπρακτα» ο ΣΥΡΙΖΑ! Για τον λόγο αυτό αποφάσισε να αναθέσει επισήμως καθήκοντα προέδρου του ΟΑΣΘ στον πατέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής , Τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης Νίκου Παππά, Στέλιο Παππά.

    Πρόκειται για μια «σκανδαλώδης» απόφαση, αν και όχι «απρόσμενη» καθώς η κυβέρνηση φαίνεται πως έχει προτίμηση να βασίζεται για την επιλογή σε κρίσιμες θέσεις στα συγγενικά πρόσωπα στελεχών της (όπως, για παράδειγμα, η στελέχωση της ΕΥΔΑΠ, στην οποία διευθύνων σύμβουλος επιλέχθηκε ο σύντροφος της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, Ιωάννης Μπενίσης). Πόσο μάλιστα που ο Στέλιος Παππάς είναι και ο ίδιος ένα παλαιό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, με μεγάλη εμπειρία και επιτροπή στην πολιτική σκηνή.

    Την ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης. Ο υπουργός ανακοίνωσε το νέο διοικητικό συμβούλιο, του κρατικοποιημένου πλέον ΟΑΣΘ, με τον πατέρα του υπουργού, Στέλιο Παππά να ηγείται του οργανισμού.

    Οι ανακοινώσεις διά στόματος του υπουργού Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη:

    Τη θέση του διευθυνόντος συμβούλου αναλαμβάνει ο πολιτικός μηχανικός κ. Σάββας Παναγιωτίδης.

    Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι πλέον μέλη και οι Ακρίτας Καϊτατζής (νομικός), Μανώλης Λαμτζίδης (δικηγόρος – πρώην πρόεδρος του ΔΣΘ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ), Φώτης Μπίμπασης (πρόεδρος του Σωματείου Εμποδιζόμενων Ατόμων «Αναπηρία Σήμερα»), η δημοσιογράφος Όλγα Γιάννη, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα ως εκπρόσωπος του δήμου, ο περιφερειακός σύμβουλος Γαβριήλ Αβραμίδης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων.

    ΝΔ: Προφανώς επιλέχθηκε με κλήρωση

    Η Νέα Δημοκρατία σχολίασε με ειρωνική διάθεση την επιλογή του πατέρα του Νίκου Παππά για τη θέση του προέδρου του ΟΑΣΘ

    «Ο πατέρας του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Παππά διορίστηκε πρόεδρος στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

    Προφανώς αυτό έγινε κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποίησε ο κ. Σπίρτζης.

    Και σε ανώτερα!», αναφέρει η ΝΔ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Die Welt: Συμφωνία ανταλλαγής των Γλυπτών του Παρθενώνα με την ελληνική υπογραφή για το Brexit

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκκενώνεται το κτίριο του ΔΟΛ στην Μιχαλακοπούλου – Η εντολή δόθηκε από τον εκκαθαριστή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πυροσβέστες: Αναμενόμενη η μεγάλη καταστροφή στα Κύθηρα – Είχαμε προειδοποιήσει για ελλείψεις



    ΣΧΟΛΙΑ