• What's happening

    Νεκρός 20χρονος Έλληνας στην Νέα Υόρκη μετά από σεξουαλικό όργιο (pic)

    • NewsRoom
    Νέα Υόρκη


    Απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Νέα Υόρκη όπου ένας 20χρονος Έλληνας βρήκε τραγικό θάνατο, λίγο μετά την συμμετοχή του σε σεξουαλικό όργιο, στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

    Ο άτυχος Έλληνας, ονομαζόταν Μάνος Οικονομίδης και βρήκε τραγικό θάνατο, καθώς δέχτηκε τρεις μαχαιρίες σε στήθος και πλάτη.

    Όπως είπε και μία ένοικος, για την δολοφονία, «είναι σαν ταινία τρόμου. Είναι τραγικό, ένας εφιάλτης».

    Ο Οικονομίδης, είχε επισκεφτεί το σπίτι του 21χρονου Τζακ Ντόχερτι. Εκεί, οι δυο τους, ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με άγνωστη γυναίκα. Ένας εκ των δύο, ήθελε να βιντεοσκοπήσει το όργιο, όταν η γυναίκα νευρίασε και αρνήθηκε. Ο Ντόχερτι, γύρισε την γυναίκα αυτή στο σπίτι της και άφησε για λίγο μόνο τον Οικονομίδη.

    Τότε ήταν που η γυναίκα αυτή, ειδοποίησε τον σύντροφό της, πως έπεσε θύμα βιασμού. Λίγη ώρα μετά, τρεις άνδρες έκαναν την εμφάνισή τους στο σπίτι του Έλληνα. Οι κάμερες “έπιασαν” τους τρεις τους να κυνηγούν τον 20χρονο, πριν τον χτυπήσουν με ρόπαλα και τον μαχαιρώσουν τρεις φορές, στο στήθος και στην πλάτη. Αμέσως, ο Οικονομίδης έτρεξε να ζητήσει βοήθεια από μία γειτόνισσα, όμως, ξεψύχησε στα χέρια της.

    Μέχρι στιγμής, κανένας δεν έχει συλληφθεί και το περίεργο είναι το γεγονός ότι λίγο πριν οι τρεις άνδρες διαπράξουν τον φόνο, άγνωστος έστειλε απειλητικό μήνυμα στην κοπέλα του, που δεν συμμετείχε στο όργιο: «Ο δικός σου τα σκάτ…ε και γι αυτό θα τον τακτοποιήσουμε».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κριστίν Λαγκάρντ: Μέχρι τις 27/7 το ΔΝΤ θα εγκρίνει επί της αρχής το νέο δάνειο προς την Ελλάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζορτζ Σόρος κατά Brexit: Να γιατί μπορεί να ακυρωθεί το «διαζύγιο» Βρετανίας – ΕΕ



    ΣΧΟΛΙΑ